Koder i olika kulturer.

I alla samhällen finns olika slags "koder"  som  främst bygger på Tradition, Politik och Religion.
Förstår man inte dessa är det stor risk att man blir rasist. Folk som säger att de är invandrarnas som bidrar till problemen här är bara okunniga.

I arab och persiska länder har man en helt annan kultur. Där är det okej att prata med en okänd människa på bussen, eller att prata högt och disskutera om man blivit orättvist bemött tillexempel.

Det är det inte i Sverige, därför betraktas ofta invandrare från muslimska länder som faliga och kriminella.
Hör både här i Göteborg och i Stockholm av äckeln som kastar ut sig skit som att "där går en blatte". eller "Blattejävel"

Var två penisönarer här som sa att "jobbar de aldrig", då de gick förbi två utlänska personer som satt och tog det lungt vid ett fik. Om de korkade jävla idioterna kunde någonting alls så kanske de kunde dra den enkla slutsatsen att dessa personen hade jobbat hela natten och var helt slutkörda. I arabiska länder är det mycket vanligt att man jobbar från klockan åtta på morgonen till sent på morgonen nästa dag i sin eller någon släktings butik.

Stör mig så fruktansvärd mycket på folk som har en åsikt om någontig de inte kan ett skit om.
Sedan är det givetvis Svenska statens fel också som förbjuder skolor från att gå i kyrkor eller att sjunga nationalsången.
Folk blir då arga på invandrare istället för att rikta vreden mot statens knäppa antirasist propanganda.

Klart att vi ska få bära svenska flaggor, sjunga nationalsången och gå i kyrkan. Det är tradition och verkligen inget som har med rasism att göra alls.

Annars är alla männsikor på hela jorden som är stolta över sitt land  rasister och det tror jag verkligen inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0