Många brister i Psykvården!

Har nu käkat Strattera i två dagarna känner ingen förbättring alls bara minskad aptit och lätt illamående.(Vet att den tar upp till 8 veckor för att fungera). Tycker det är fördjävuligt att jag inte får den medecin som fungerar. Svenska Psykvården vill att alla ska äta tunga neuroleptika medeciner, ta ECT eller bli lobotomerade bara de slipper oss eller ta itu med våra problem. Psykvården kan knulla sin mamma säger jag!

Ger mig inte metylfenidat (Concerta, Ritalin) nä fy det innehåller typ 0,000001 gram amfetamin per tablett, nej då kommer jag ju att bli en knarkare och helt beroende.  

Personalen bryr sig inte om en, du har en medecinlista. Får medeciner vissa tider men inget prat alls. Det gör du med patienter istället. Har träffat fler schizofrena som är trevliga ibland men taskiga ibland. Männsikor med Psykos som överhuvudtaget inte går att få någon som helst kontakt med. Manodeppresiva som bara pratar hela tiden och ständigt avbryter. Ingen bra miljö alls för en 19 åring. 4 Gånger på 10 månader. Fuck Östra Sjukhuset och de flesta somjobbar där!Har  du varit inlagd någon gång kommer skulle du också att upptäcka alla brister som finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0