Yrkes Ambivalens!

Känner mig lätt blå nu faktiskt.
Känns bara som att alla dagar ser likadana ut då jag är sjukskriven för Depression, Panikångest och Agorafobi (torgskräck) kan jag inte jobba alls kan fan inte ens gå in i en stor affär utan att få ångest.

Vaknar: Dicker öl, käkar benzo,bloggar,internet,Tv-spel, Film osv.

Vill göra något med mitt liv och inte bara sitta inne och knappra piller eller umgås med kriminella narkomaner.

Vill utbilda mig till Psykiatriker då jag har en otrolig stor medecinkunskap. Hur många ungdommar i Sverige tror du har varit inlag på mentalsjukhuset 5 gånger, BUP två gånger, träffat så många läkare att jag inte kan hålla räkningen på hur många de är och ätit mer än 50 olika preparat i de flesta kategorier (SSRI,SNRI,Neuroleptika, Antieplitika, Metylfenidat, Alla Benzodiazepiner som finns i stort sätt, Antideppresivum, MAO-hämnare med mera)

Då Psykologi är det jag kan mest så borde jag ju bli något inom det området. Synd bara att jag hela tiden drabbas av olika Sjukdomar som Depressioner, Panikångest, Generaliserat Ångest, ADHD (som inte är en hjärnskada utan ett tillstånd bara så ni vet, har diskuterat detta med Göteborgs mest kända ADHD specialist som håller med mig fullt ut)

Man måste ju ha ganska höga betyg för att komma in på en sådan linje och det är svårt när man ständigt måste avbryta studierna och vara inlagd.

Ett annat yrke jag vill ha är HipHop artist. Har som sagt skrivit en hel del låttexter under mina år och har faktiskt skrivit klart ett helt album dock bara texten ingen musik eller något sånt. Har försökt att kontakta Dr Dre's företag Aftermath för att bara visa upp mina texter men ni förstår att det inte är helt enkelt att få kontakt med USA's mest respekterade HipHop bolag.

Ska kolla om det finns någon studio här i Göteborg så jag kan visa vad jag går för. Okej jag kanske inte har någon talang alls men då kan jag strycka det från listan. Sen tror jag inte att min Oldschool Hiphop skulle passa alls i Sverige men man vet ju aldrig. Alla svenska rappare är ju crap gangsta wannabes som typ Petter, Ken Ring eller den värsta av alla cykelkrängaren Dogge Dogelito. Fuck Alby, Hässelby och hela Stockholm finns inga slumområden där så orka spela gangsta som ni dåliga jävla skitrappare gör.

Tycker för övrigt att svensk hiphop suger. Men det beror förmodligen på att vi inte har några ghetton här. Visst det finns fattiga områden men verkligen inga Ghetton. Jämnför Rosengård, Bergsjön och Angered med ställen som Detriot, Compton eller South Central i USA. Compton har tillexempel minst tre gånger så mycket skjutmord som sverige har på ett år, skillnaden är att Sveriges befolkning ligger på 9 miljoner, Compton's är 70,000.

Tror att man måste ha haft ett tufft liv för att bli en bra rappare. Visst eftersom kontakter är allt så hjälper ju det men alla stora rappare i staterna: 2pac, Easy-E, Ice Cube, NAS, Jay-Z, Biggie Smalls, Dr Dre, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, The Game, Lil Wayne med flera har haft en riktigt dålig barndom, uppväxta i ghetton och sålt Crack eller andra droger för att få en inkomst.

Jag har haft en tuff barndom fyllt med en dålig farsa, psykiska sjukdommar, drogermissbruk, misshandel, rån, kriminalitet. Dock inte uppvuxen i varken USA eller i ett ghetto och det kanske man måste för att som vit rappare slå igenom i Staterna.

Har ni också svårt att bestämma er vad ni vill bli här i livet?

/Oscar Bruce

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0