Packning

Godmorgon!

Vaknade för en timme sedan och har spenderat den tiden på att städa mitt hotellrum.
Ska gå till Lidl på Sveavägen och köpa en resväska, sedan ska jag dra till Akademibokhandeln och köpa några pennor och College Block för att kunna skriva lite "dope beats" på tåget hem till Göteborg.

Känns tråkigt att åka hem men samtidigt så har det varit roligt och intressant och i och med att jag sover ganska lite och har själv så har jag verkligen uttnyttjat dagarna till max (kanske lite väl mycket ibland faktiskt).

Just det har inte sagt att jag i förrgår träffade en schysst rysk kille vid gamla stan. Han jobbade med att teckna personer som kom dit. Eftersom jag inte hade så mycket pengar så fick jag 50 % rabatt. 50 kr istället för 100.
Sa att jag hade försökt lära mig ryska men att det var väldigt svårt att speciellt skriva.

Skulle gärna vilja ha en sån dä liten bäbar surfdata och ta med på tåget. Får väl kolla El Giganten och se vad en sån kostar (skulle gissa på runt 3000:-).

Nu måste jag packa mer och boka en biljett.

Ha en bra dag!

/Oscar Bruce

Mer M.R Oldsberg!

Såg att min polare Jonathan också träffat denna Oldsberg. Han måste vara en sådan som testar olika kroger i Göteborg varje dag för att få napp men han verkar riktigt jävla trevligt måste jag säga. Har ju sett honom med sin dotter och en annan kvinna i Vasastaden Göteborg.


Riktiga High Rollers, detta hittar du verkligen inte på ett srälle som Stureplan!

Nu ska jag dra mig till slussen och trycka i mig ännu mer fast food.

Ha en go och glad natt så ses vi till morgonkaffét i morgon!

/Oscar Bruce

Birthday Sex

Denna låt är så jävla skön!


Draw

Så jag måste erkänna att Stockholm slår Göteborg stadsmässigt men människorna som bor i Göteborg  är coolare och behöver inte klä sig på ett visst sätt. Så vi kan säga Draw på the TownBattle.

En sak till: Stockholmarna kan ju inte prata engelska utan att bryta med dialekt. Göteborgarna är i regel mycket bättre på framför allt amerikansk engelska av dem jag pratar med (brukar spela amerikansk turist eftersom man får respekt då)

Men nu är jag ju ändå så trött på GBG att jag funderar på att skaffa ett hyreskontrakt i Hässelby eller Rinkeby.
Variation förnöjer!

Peace Out!

Vad ska jag äta idag?

Dagens måltider

Frukost: 55 gram Kexchoklad

Lunch: En ChickenBurger, En medium Fries.
Efterätt: 175 gram Estrella SourCream med en 250 ml Tropicana apelsin.

Middag?


Vet inte vad jag ska äta sen faktiskt.
Väljer mellan Falafel Kungen, Burger King, Mcdonald's (igen) eller Fancy Pancy T.G.I's Fridays men där är väl priserna snorhöga. Jerusalem Kebab är också riktigt niice men vet inte om de har öppet nu.

Någon som kan rekommendera ett Top Notch ställe utan Gamlastan priser?

Stunnin Like My Daddy!

Äntligen har en riktigt version kommit upp på svenska tuben. Kolla in den tas bort!

2006 års absolut bästa låt.

Cash Flow ya hoe!

Sitter på Internet Cafét Matrix vid kungsgatan på Hötorget. Teckande ett medlemskort för 100 spänn då ingick det 4 h speltid och rabatt i framtiden.

Har tagit ut my money nu, den enda jävla Nordea i hela Stockholm som var öppen till 18 var den som ligger vid T-Centralen. Var så jävla många folk så det inte var klolt. Fick nummer 620 när det var nummer 511 på skylten.

I Göteborg så är det riktigt segt när det är tjugo nummer före men 109!!!
Det vär riktigt dåligt faktiskt att inte bankerna här öppna längre. I Götet är de flesta öppna till 17 eller 18 på vardagar men här stänger många vid 15 eller 16.

Gick till Swedbanks huvudkontor så det ordnade sig. Har fonder där så jag tog ut 3 Stora (Tusenlappar) och 4 Femhundringar. Kännde så jävla fett att stå där och styla med mina fina tusenlappar och kunde inte låta bli att flina mot alla "pappa betalar min kuk i röven och mitt fina jobb" bratar som skulle ta ut pengar sedan.

Hemma sedan så pratar jag med två schyssta snubbar på hotellet. En kom från Nybro och en från Kalmar. Vi disskuterade hur naiva folk är som dömmer alla efter vilka kläder de har. Jag menar en Ghetto kille kan bli Brat. En brat kan bli Ghetto kille. Förstår inte varför folk är så jävla korkade?!

Nu spelas det äntligen skön musik. Life's A Bitch, Suger, My Mom,Rush, Hit em Up och Stunnin like my daddy pumpas skönt i örat. Funderar på att gå till Stureplan och mobba några snorungar. Skulle väl vara ett lite mysigt tidsfördriv eller?

Ha en skön kväll.

Ett fult knep!

Som populära bloggare (främst moddebloggar då eftersom de är populärast) är att använda ett välkänt marknadsföringskenp som går ut på att man skirver ut en fråga (efter det huvudsakliga innehållet i inlägget) som alla kan relatera och svara på typ Vad gör du ikväll?, Vad åt du idag? Vad gör du idag? Bla bla bla.

Detta skiter de fulltsändigt i, bara de får så många läsare som möjligt och kan tjäna så mycket cash som möjligt på sina annonsörer och de där jävla tipsen på olika krämer! Sen undrar jag varför kända bloggare aldrig kan skriva i ens egen blogg, vadå är de för fina för det eller är det också av kommerisellt syfte?

Jag menar är det inte viktigare att skriva om något intressant istället eller om man överhuvudtaget skriver en sådan fråga besvara då dom som besvarar frågan. Men nä det orkar man inte. Only for the money! Och en sak till: smarta människor blir dumma när de låter sig och sitt kontrolleras av pengar. Så låt aldrig pengarna göra dig pengakåt och knäpp i huvudet.

Se Stureplan som ett skräckexempel!

Det var det jag att hade säga om detta. Komentarer?
(Jag tänker iallafall inte svara på någon mer sån fråga eftersom man fattar att man aldrig får ett svar ändå hur bra man den)

Edit: Horoskop fungerar på exakt samma sätt om du tror på det.

God Morgon

God morgon!

Nu har jag sovit länge för att vara mig (6 timmar) så känner mig riktigt utvilad och reda för nya äventyr i Stockholmen.
Igår eftermiddag så var jag på stan och hade världens hemlängtan till götet men nu känns det bra igen och jag funderar på att stanna ytterliggare en natt.

Det tråkiga med Stockholm är att jag som sagt inte känner någon. Visst det är roligt att vara själv men det hade varit ännu roligare att umgås med andra också ibland som omväxling.

Idag är planen iallfall att först och främst ta ut cash på en Nordea Bank sen får jag väl ta mig till fridhemplan och bada (fick det stället rekomenderat av en busschaffis).

Ni få ha en bra dag!


Damn fuckking hot!

Jävlar vad varmt det är nu! Minst 30 grader i skuggan.
Vill fan bada men det är så segt att åka ända till Nacka. Kan ingen från Stockholm rekommendera en fin badstrand som ligger närmare innerstan?

Har försökt att hitta kenza utan att lyckas tyvär. Känns alltid som att jag ligger steget efter. Nu vet jag iofs var hon bor men orka stå där som någon mobbad fjortis. Nä spontant ska det vara, så har ni några tips om Kenzas favorite places så skicka gärna ett mail. Tipset som leder till succé belönas självklart med ett fint litet pris.

Nu ska jag dra ut, ha d!

/Oscar Bruce.

Berns och Sickla

Är på hotellet nu och skriver, BIG Suprise YEEEZ!

Igår natt kunde jag inte sova så jag gick upp och snackade med han som jobbade i receptionen. En 21-årig kille från Ronna, Södertälje. Han var väldigt trevlig och vi snackade om allt från uppväxten i förorten till tjejer och Stureplan. Hans morbror känner tydligen Fadde Darwich så han hade redan som 16-åring kommit in på 20 klubbar som Berns och Spy Bar.

Han berättade en mycket rolig historia om en tjej som han kännde som jobbade på Berns. Han skrev på MSN att vi ses på Berns då var han 16 och hon skrattade ut honom. Dagen efter ringde han sin morbror och bad honom fixa in han och tre andra till Berns oavsett klädsel.

Så följande lördag så tog han på sig de mest slitna jeans du kan tänka dig en sliten T-shirt och en hood tröja.
Vakten på Berns hade tydligen blivit riktigt förvånad när de vissade sig att han stod på V.I.P gästlistan!

Sen när han var där inne så bad han tjejen han kännde att hämta mer is!
Hon blev om möjligt ännu mer förvånad än vakten och nästa dag så skrev hon direkt på MSN till honom när han loggade in.

Han svarade med att jag är intresserad och blockade henne.
Slutade dock med att de blev tillslut ändå eftersom hon tog reda på hans nummer.

Rolig historia tycker jag.

Idag var jag väldigt sugen på att bada så jag tog bussen mot Cylinder som igår men vid Sickla Centrum så tänkte jag att fuck that shiet, orka gå lika långt som igår så jag gick runt lite i centrumet och köpte 150gram Chocklate Chip Cookies, 2st Twix och en Coca-Cola satte mig på en parkbänk och läste aftonbladet.

Läste att det hade varit en minnesceremoni för Jackson på götgatan igår. Hade jag vetat det hade jag fan gått alltså.

Ha en kul dag,nu ska jag ta en lite shower!

Smell Ya all Later!/OB

Nacka strand utan sand!

Bloggar från 7/11 på Sveavägen 71.

Idag har minst sagt varit en händelsrik dag. Efter shoppingrundan så åkte jag hem och tog en dusch. Sedan kände jag att jag ville ta ett dopp i havet. Gick då in på en Seven Eleven och frågade killen i kassan vilket de finaste badstället i Stockholm var. Han svarade Nacka Strand och jag tänkte varför inte så jag tog bussen till slussen och byte därefter till en buss och åkte till Cylindervägen.

Väl därframme så tyckte jag att det var lite konstigt att det kallades Nacka Strand då det knappt fanns någon strand att prata om. Bara en massa asfalt och bryggor utan stege. Efter mycket om och men så frågade jag ett tjejgäng var man kunde bada någonstans. De sa att Nyckelviken var bäst och gav en enkel vägbeskrivning. Det var dock inte så enkelt att komma dit, så efter diverse velanden in på Herrgårdar och fårfält så hittade jag slutligen viken. Det var mycket fint och nästan värt allt ansträngande.

Hade självklart även svårt att hitta tillbaka på bussen. När jag väl var framme på Storgatan i Nacka så mötte jag tre killar som jag frågade om en cigg. Den ena killen sa att det var farligt men jag insiterade på att jag rökte när jag var 10. Fick tillslut en Marlbouro Red. Sen pratade vi lite speciellt om Göteborg kontra Stockholm och de hade ju den bestämda uppfattningen att Stockholm var en bättre stad fastän att de aldrig ens varit i GBG. 

Sedan snurade vi in på Gymnasium/skolor och den ena killen (en kort asiat med grön pikétröja och blåa shorts) sa att han hade gått i samma klass som Kenza Zouiten (vet inte om han menade i grundskolan eller på gymnasiumet) anyway han sa att Kenza var gangsta när hon gick i nian. Kul att det finns några Thugs i Stockholm och inte bara Brats tycker jag.

Dagens första måltid intog jag klockan halv ett på Falafelkungen. Åt självklart Falafel och det var verkligen kung. Dock inte lika gott som uberstället Sunset Falafel på Kungstorget i Göteborg.

Till efterätt blev det två kexchoklad.

Nu har jag träningsverk i fötterna och benen och ska nog dra tillbaka till hotellet efter att denna inloggning tar slut.

Men gonatt så ses vi imorgon på en annan Seven Eleven såklart (försöker ändå att variera mig lite grann)

/Oscar Bruce Stockholm, Sweden


7 Eleven 24/7!

Bloggar från 7 Eleven på Birger Jarlsgatan 39 som har Mac's vilket är Nice!

Har nu köpt en mobil på Siba. Det var en Nokia för 500 spänn vilket var ett bra pris då den hade kamera (säkert en kass men endå) och färgdisplay.

Var på Addidas Store och Köpte en Real Madrid tröja, två andra tygtröjor en paket strumpor och ett par gympaskor.
Ett problem nu är dock att mina cash börjar ta slut och att jag inte får tag på några förräns på måndag då bankerna öppnar.

Får väl ringa några samtal och försöka fixa det på något sätt.

Ska efter jag varit är åka hem till mitt hotell och ta en dusch. Måste köpa lite hygiensaker också för det fan inte lätt att lukta svett!

Ha d gött!

Veckans USA lista.


Singlar
1.Boom Boom Box- The Black Eyed Peas (1)
2. I Gotta feeling - The Black Eyed Peas (2)
3. Best I ever Had- Drake (27)
4. Knock You down- Keri Nielsson, Kanye West & Ne-Yo (3)
5. I know you want me- Pitbull (4)
6. Love Game- Lady Gaga (5)
7. Sean Kingston- Fire Burning (8)
8. Birthday Sex- Jeremith (6)
9. Second Chance- Shinedown (9)
10. Every Girl- Young Money (34)

Kolla alltid in Billboard listan eftersom man alltid kan se vilka låtar som kommer att bli populära här om ett tag.
Minns att jag laddade ner Kanye Wests låt Gold Digger ett halvår innan den blev populär här. Så om du vill ligga steget före kolla in Billboard.com som uppdateras varje torsdags eftermiddag.

Min inloggningstid tar slut snart, älskar att radion spelar MJ låtar även om det känns väldigt melankoliskt.
Fan nu spelar de en Jackson five låt och jag får kämpa för att inte börja grina.

Vi ses på en annan seven eleven senare.
Ha det bra!

Inköp i Stockholm

Från Carlings
En svart tröja med en örn på.

Your Local Dealer (heter något annat också som jag inte minns)
En röd NWA tröja
En Marijuana tröja
En Rastafari tygjacka
En guldfärgat LA blingbling kedja.
En silverfärgat dollar blingbling kedja

Elgiganten:
Lost Planet till Xbox 360 för 99:-
En USB kabel till min MP3.

Ska till Elgiganten och köpa en ny mobiltelefon (eftersom jag glömde min i GBG)  som ligger alldeles bredvid när min inloggningstid har gått ur om ca 25min.

/Oscar Bruce

Iaktagelser från Stockholm.

Bloggar från 7 Eleven på Kungsgatan 9.

Tänkte skriva om lite iaktagelser från Stockholm.
- Precis alla betalr med kort, har inte sett någon alls betala med kontanter.
- Känns inte som att det finns någon fattig alls förutom alla inhyrda arbetare från afrikanska och öststatiska land.
- Alla med sina snygga miljons bilar ska alltid gasa på eller tuta högt för att synas mest.
- Den stockholmska dialekten låter väldigt fisförnäm.
- Göteborg känns som stenåldern jämnfört med Stockholm. Servicen är mycket bättre är tillexempel.
- Alla tjejer har solglassögon och klär sig på ungefär samma sätt.
- Alla verkar vara extremt utseendefixerade och har på sig dyra märkeskläder.
- Den som har ritat staden och bestämt hur gatorna ska ligga förtjänar ett skott i huvudet.
(Inte ens stockholmarna själva hittar ju fan till adresser  eller affärer när man frågar dem)
- Allt är kliniskt rent. I Göteborg så kan det ju ligga 100 fimpar per kvadratkilometer här är det mycket om det ligger 2.
- Mycket större utbud av Kläder än GBG vilket iofs inte är så konstigt.
- Väldigt fin stad med mycket att se på.
- Får ibland intrycket av att folk ser ner på mig för att jag inte klär mig i fina kläder.
- De flesta brats kan verka överlägstna men är väldigt trevliga när man väl pratar med dem.
- Mycket mindre invandrare här än i Göteborg, i innestaden iallafall.
- Man ser inte så mycket fylla som i Göteborg, här känns det som att man dricker på ett "snyggt" sätt istället som på avenyn en lördagsnatt.
- Tunnelbanan är mycket bra och snabb.
- Mycket dyrare mataffärer än i Göteborg.
- Känns mycket tryggare att gå på stan nattetid än det gör i Göteborg.

Så det var det jag kommit fram till hittils, skulle vara mycket intressant om någon från Stockholm kunde kommentera.

/Oscar Bruce

P.S har ingen kamera så kan inte ta kort på allt tyvärr, gör det när jag hemma i Göteborg igen.


R.I.P MJ!

Måste bara säga att jag blev extremt ledsen igår klockan 03.00 när en full kille på stan visade mig Aftonbladets nyhet.
Micheal Jackson är den absolut bästa popartsiten någonsin och han kommer förmodligen aldrig att erskättas i den rollen.

Här i Stockholm har i stort sätt varje affär/fik/Resturang jag variit på spelat Micheal Jackson, tycker det är mycket bra att han uppmärksammas för något annat än att han har varit en misstänkt pedofil.

Kommer fan att sitta med gråten i halsen varje gång jag sätter på något Micheal Album.


Är i Stockholm

Är just nu i Stockholm och kommer därför att blogga från diverse Seven Eleven's .Sitter just nu på ett nära Stureplan tillexempel. Hade dock varit kul att träffa några bloggare från den kungliga hufvudstaden, eftersom jag själv inte alls känner några från Stockholm. Men som sagt har någon lust att träffas (känner mig lite ensam) så är det bara att skicka iväg ett mail.

Kommer självklart att skriva mer om Stockholm i senare inlägg.

Hav ida igen.

Nu ska jag åka ut och bada igen men måste ju ta chansen när det är så fint. Har dock en äcklig ångest just nu så
måste fixa mer benzo bara för att go nuts som igår.

Idag slipper vi åka till min farsa så det känns skönt iallafall eftersom han är väldig uppkäftig mot mig och aldrig lyssnar på vad jag säger eller ens frågar vad som har hänt fast att han har träffat mig på länge.

En fin låt som jag brukar spela när jag är låg.Ses senare! Kram och puss på rumpan.

Norske homofiler?

Läser på blogtoplist att många norrmän verkar vara homofiler. Vad är grejen?
Hatar rasister, Nasister och böghatare de är dem man borde vara rasist mot!

Stalker

Vill inte va en Stalker so don't right to much and try to be cool when you acting like a fool.

Har själv varit stalkad faktiskt av två tjejer en gång. De och en liten cpkille kom hem till oss i stort sätt varje gång och ringde på. De var i min skola och väntade på mig. Gömde mig bakom en kille men de såg mig ändå.

Sen när jag sa att jag inte var intresserad så blev de tykna och uppkäftiga.


Att va en stalker är stört och att vara stalkad är obehagligt.

Vill bli kriminell!

Efter att ha sett The Sopranos så kan jag förstå varför man blir kriminell. Den Italiensk/amerikanska maffian är så jävla tuff! Tony Soprano är verkligen den coolaste personen någonsin i en Tv-serie. Christopher  är precis som mig, beroende av bekräftelse av omgivningen och försöker därför på alla sätt att bli känd genom att skriva manus eller genom att bli nämnd i tidningen efter något han gjort inom Maffian.

Kan relatera både Tony och särskilt Christophers problem till mina egna.


James Michael Imperioli som spelar Christopher Moltisanti i The Sopranos.

President reklamer!

Älskar att titta på det!

Detta är några av mina favoriter:

Dwight Eisenhower (republikan) är den enda president som varit president vid två tillfällen (utan att bli omvald under samma valperiod).
Han är dessutom den president som vunnit mest överlägset över sin motståndare någonsin.

Richard Nixon (Republikan) är tillsammans med George W Bush och George den äldre de mest krigskåta presidenterna i USA's historia. Tur att Nixxon fick avgå efter (DeepThroat).


Älskar Obama och tror att han kommer att bli USA's bästa president någonsin!

USA är det land jag helst vill bo i och ska försöka flytta dit när jag blir äldre.

Skitreklam!

Såg denna på Foki's blogg: http://foki.blogg.se/

Och blev faktiskt lite upprörd. Ska denna reklam få schizofrenisjuka att söka hjälp eller är det inte i själva verket ett sätt att skrämma vanliga människor för personer som lider av den hemska sjukdomen?På vilket sätt ska en som är inne i en psykosjukdom tänka att ja där är ju jag!
Otrolig felknullad kille som kom på denna idé. Schizofreni, Bordeline, Anorexia Nervosa och Bipolär Sjukdom (mandeppresivitet) är de allra allvarligaste psykiska sjukdomarna som finns (dessa är de vanligaste att man tar självmord av) och absolut svårast att behandla. Vanföreställningar (att man uppfattar sig själv eller verkligheten på ett sätt som inte stämmer överens med hur det verkligen är) är grundstomen i alla dessa sjukdommar i ett svårt stadium därför måste man tvinga personer som lider av dessa sjukdommar att lägga in sig inte genom och sätta upp reklam.

Dessa människor mår fan inte i grunden så varför få dem att känna sig ännu mer konstiga?

Vad tycker ni?


MTV= CCT

2002 och 2003 var jag en riktig MTV torsk. Jackass var ju skitgrymt!

2009 är jag inte lika positiv. För det första visar MTV fortfarande Jackass avsnitt (som är inspelade 2001) sedan är det bara de mest säljande låtarna som spelas. Visst jag gillar också Poker Face, Live your life och Hot n Cold men dessa låtar är fan så jävla sönderspelade som fan.

Spela Elvis Presley, Bob Marlyn, The Beatles, Micheal Jackson, Frank Sinatra och oldschool hiphop  Tillsammans med nya låtar så att dagens ungdommar lär sig lite om musik istället för att höra en lång Ipod lista av låtar som upprepas hela tiden som en gammal dammig LP skiva.

Tycker att vi ska döpa om MTV till CCT (Comerical Crap Televison)

Sorry men tycker du att MTV är en bra tv-kanal är du antingen Full, hög eller bara jävligt efterbliven!


Saker att göra i sommar!

Har gjort en lista faktiskt!
- Klara Halo 3 på Legendary
- Klara Gears of War 2 på Hardcore
- Klara Ninja Gaiden på Hard.
- Fixa minst 5000 Gamescore på Xbox live
- Spela klart Super Mario Galaxy, Super Smash Bros Brawl, Bioshock, Devil May Cry 4 och Pokémon: Platinum.
- Se alla mina favoritfilmer minst en gång.
- Se Brüno den 10 Juli.
- Se Harry Potter och Halvblodsprinsen den 15 Juli
- Skriva ett blogginlägg på min Ipod Touch.
- Ha minst ett Sopranos marahton.
- Besöka Kvibergsmarknad minst en gång.
- Tagga "BenzoBoy" över hela Göteborg.
- Läsa Bibeln och Koranen
- Lära mig Japanska, Arabsika och Ryska.(Lätta språk......NOT!) 
- Köpa en Lokomotiv Moskva tröja.
- Köpa en Japan flagga.
- Bli biff (ska döda på gymmet).
- Bli brun.
- Borsta tänderna mer än varanan dag.
- Se Lady Gaga i Estockholmo den 2/8 och få me Kenza på något sätt även om det inte har lätt som en plätt.
- Fixa skivkontrakt.
- Nå första plats på Bloggtoplist.

Har lite att stå i sommar med andra ord!

Just lovin Justin!

Älskar Justin Timberlake! Har lyssnat på honom enda sedan han var med i pojkbandet NSync.
Tycker dock att han är bäst som solo. Justified (2002) och FutureSex/Love Sounds (2006) är den absoluta top notchen när det handlar om
dagens pop.

Var tråkigt att jag var deprimerad när han var här i Göteborg för ca ett halvår, idag skulle jag lungt ha köpt en biljett och sett honom riva av
Like a Love You Live.

Justin är 2000-talets svar på Micheal Jackson. Och han gör det bra också tillskillnad från andra Jacko diggare som töntsopan Darin.

T.I är också en mycket bra artist därför föll jag pladask för denna låt när jag hörde den i September 2006.

 (sägs att den blonda tjejen i videon ska föreställa Britney Spears)


Det jag inte gillar med Justin är han sålde sin själ till världens största transfetspundare: Mr Ronald Nasty Mcdonald år 2003. Men det är en annan femma!

Dream Talk.

God Morgon!

Var på stranden och i min farsas nya lägenhet i Tynnered igår.

På stranden så badade jag och min brorsa tre gånger (var 27 grader i götet varmast i hela landet). Fick dock en panikattack och var tvungen att käka en Xanor och lägga mig ner. Somnade och pratade tydligen i sömnen.

Sa enligt min mamma och bror såhär:
- Men JONATHAN!!!! (När min bror skulle ta ut mina tändstickor ur min ficka)
- Sen sa jag något om att jag hade ett apotek hemma.
- Ropade Men JONATHAN!!!! igen när min mamma skulle flytta mig eftersom jag hade rullat ur från madressen och låg på stenplattan.

Alltid roligt att prata i sömnen tycker jag.
Alla tittade tydligen på mig när jag sov.
Vilket inte var så konstigt direkt.


...X(OSCAR BRUCE)X...


Lollipop och Kenza.

Är det bara jag som tycker att denna bild och låt passar bra ihop?
Ska dra till Havet nu så vi ses sen!
(Måste dra streck får det är ju ballt)
Ha det bra allesammans!

Röd eller blått?

September 2010

Vad ska man rösta på är frågan: Är ju uppväxt i sossestaden nummer 1 så det vore självklart att rösta på Socialdemokraterna men jag gillar inte Mona Sahlin alls. Fredrik Reinfeldt verkar mycket smartare och bättre som statsminister. Förresten vill jag se att monarkin avskaffas helt. Det hör hemma på 1800-talet. Jag menar ska vi betala för Carl XVI Gustavs rattfyllor och hoes?

Nä självklart inte!

Sen att många är så kungahus kåta kan jag inte riktigt förstå, vad bidrar dem med till Sverige som inte Fredrik kan göra?

Vad tycker du monarki: hiss eller diss?

Mer nostalgi oh weee!

Skolfoto från åttan (2005)

Kan du se vem som e jag tralalala? (Ledtråd: det är min bror som ser bäng ut inte jag, ser mer mongo ut)


Pistolkrig i K-dala!


Jag, Rihanna, Easy-E, Usa och Pikka Pikka Chuuu!!!

Dagens utefitta och Soprano skörd!


Min Türk Tröja en NY Yankess Keps och min vanliga 2pac kedja som du inte ser för att jag visar fuck you åt dig!


Aftonhoran och den tredje utgåvan av The Sopranos för 59:-

Var kanske inte riktigt så varmt som jag hoppas på men 25 lär det bli runt 14.00 ändå.
/Oscar Bruce

Xanax och DisneyDags!

Medan jag mumsar på min lila "stav" som är slang för 2 milligram ska jag checka på gammal nostalgi från min barndom. Är uppväxt med allt det här därför reser sig min hårstrå varje gång.


Bästa Dinsey Introt tillsammans med Luftens Hjältar och Darkwing Duck!

Minns första dan det sändes.
Var på TV4 klockan nio på lördagar och söndagar om jag minns rätt.
När väl introt började så var så nära en utlösning en kille kan vara i den åldern (var 10 då).
(Minns dessutom hur sur man var på Namco Bandai som skapde kopian Digimon)Och det absolut vackraste introt någonsin (trasdockerna på svenska men det engelska introt är mycket bättr)
 
Enjoy tha Nostalgia! (Om du är född i början av 1990-talet eller slutet av 80)

Lovar att återkomma med bland annat Björne the Bear!

Andre/Calvin

Snoop Dogg som egentligen heter Cordozar Calvin Broadus, Jr. Är född i Long Beach, Los Angeles den 20 Oktober 1976. Dre Dre som heter André Young är född i Compton, Los Angeles. Han blev erbjuden av sin kompis Eric Wright (Easy-E) ett skivkontrakt på hans skivbolag "ruthless". Tillsammans med Ice Cube, Dj Yella och Arabian Prince (som dock bara är med på en låt) skapade de världens absolut bästa hiphop album av en grupp någonsin (Staright Outto Compton, 1988) och dessutom det som betytt mest för den amerikanska hiphopen någonsin. 

Snoop Dogg's debutlåt var Deepcover med Dr Dre 1991 (efter att han lämnade NWA pga av ett bråk med Easy-E). Som jag har sagt tidigare är Calvin inte ett skit utan Andre men med Dr Dre's s.k "dope beats" så är han kung.

Dr Dre's Album The Chronic och Chronic 2001 är rena mästerverk och bland det absolut bästa inom G-Funk, WestCoast Hiphopen någonsin.

Snoop Dogg's första studio album Doggystyle släpptes i Novemeber 1993 blev en stor framgång men även här är det Dr Dre's som är med och fixar beatsen.

Med andra ord: Med Andre: Kung annars Pung!


Skulle säga att Andre Young är en av dem som har influencerad den amerikanska hiphopen allra mest.
(Andra är Tupac Shakur, Ice Cube och självklart Easy-E som upptäckte Dr Dre från första början och skapade hela NWA (Niggaz with Attitude) med Crack/Kokain pengar.

Eminem's låt: Remeber me är samplad från denna!
  "I drop bombs like Hiroshima" är med i båda låtarna.
 
Fotnot: Chronic är Compton slang för Cannabis, (omslaget på The Chronic är en omgjort version av det amerikanska märket Zig Zag som används för att mecka marijanua och motsvarar Rizzla i Sverige)

I love Nippon!

Det finns en anledningen till att Nippon (Japan på japanska) är världens näst största ekonomi efter USA.

Det är hårt arbete!

I Japan finns det ett uttryck som säger att  "Jobbar du inte så förtjänar du inte att äta"
Lite tufft kan man tycka (barn får fan gå i skola på sommaren och varannan lördag).

Men samtidigt utan Japan skulle vi inte haft: Världens bästa bilföretag (Toyota), Världens bästa Tv-spelföretag (Nintendo)
Pokémon (han som uppfann det är en utav japans rikaste personer), Super Mario, The Legend of Zelda, Square-Enix (Final Fantasy, Dragon Quest), Sony (Han som grundade företag var med i andra världskriget och slog mot jänkare på någon japansk ö, han överlevde och grundade senare Sony som idag en av världens största företag) Manga/Animé (Dragonball, Naruto), Hentai (Japansk animé/Manga för äckliga kåtgubbar som typ Love Hina) Samurajier, Ninjas och Snygga flickor med skoluniformer eller Foki (vet inte om hon är från japan men hon har en japansk skoluniform iallafall)

Japan är som ni redan vet extremt tätbefolkad och med sina 127,77 miljoner invånare på en yta av 377 923 km².. Befolkningstätheten är 342,6 inv/km² (Sveriges är 21 inv/km).

Grundad 660 före kristus.
Deklarerad: Av USA 1947
Erkänd: AV USA 1952

Tycker att alla Japaner verkar så himla trevliga, artiga och smarta. Har iofs bara sett Lost in Translation, The Ring (Sadako är dock inte så trevlig faktiskt :/ :( :X) och Babel så kan inte uttala mig direkt.

Mr Shigeru Miyamoto som uppfann Super Mario och Zelda är lungt en av de personer jag helst vill träffa i hela världen. Otrolig skarp kille det där!

Men Tokyo är den staden jag vill till helst i hela världen!


Världens absolut snyggaste flagga, två är USA's

Negativa saker:
- Det var onödigt att bråka med USA under WW II. (Att bomba Pearl Harbour alltså, visst USA's atombomber var en extremt drastisk och fruktansvärt dålig åtgärd men man bråkar bara inte med världens överlägset starkaste militärmakt även om man vill ta över KIna och har Hitler på sin sida).
- Metamfetaminet uppfanns här 1894.
- Yakuzan (japanska maffian) är ganska farlig har jag hört.
- Självmordstatistiken är högst av alla I-länder pga av för hög press inom jobb och skola.
- Självmord är ingen stor grej utan ett sätt att inte dra skam över familjen som är viktigast av allt, gillar den idén men inte det med självmord.

Blir mer om mitt älskningsland så jag skapar en ny kategori kallad Japan nu.

Sayonara/ Oscario Brucozizako!

Supeer smash bråååthers!

Ska spela det idag! Så jävla grym att man kan vara Kid Icarus, Wario, Solid Snake och Sonic!
Tror dock att ingen kommer slå mina favoritgubbar: Kirby, Fox och Link men vi får se.


Såhär ser det ut när man spelar det i Japan!


(Vill kunna spela lika inlevelsefullt som killen i början)

Hell's hot!

Klockan är bara tio över åtta och det är varmt som fan. Kommer lungt att bli årets varmaste dag hittils i Göteborg idag.
Tippar på en toptemperatur på mellan 27-30 grader.

Detta firar vi såklart med en bra låt!


(Förlorade faktiskt min Cannabis oskuld till denna låt så den är lite speciell för mig)

Ha en bra dag och ät inte för mycket kexchoklad!

/
Oscar Bruce

Metamfetamin

Fick nyss veta av en kompis att en kille jag känner är beronde av den japanska skitdrogen metamfetamin (är framställt av chemisten Nagayoshi Nagai 1894 av effedrin) Inte kul direkt, han hade tydligen gått ner en massa i vikt, fått dåligt hy och fula tänder.

Metamfetamin är en mycket farlig drog som är bra mycket mer berondeframkallande en vanligt amfetamin och är vanligt i främst Japan och USA.

Har testat vanligt gatu tjack men kommer aldrig någonsin att röra "crystal meth".
Inte du heller!
 

Food Luve!

Har 27 unika nu det är ju inte alls speciellt bra!

Men jag skyller allt på det varma vädret (känns bättre då).

Till middag åt jag vegetariska bitar med grönsaker.

Fanns en tid då jag var bra att laga mat.

Älskar Eminem!

Eftersom jag kan relatera alla min problem till hans (Dålig barndom, drog problem och trassliga familjeförhållanden)
Han är dessutom en vit rappare som är uppväxt i ett farligt område (Detriot). Är själv fast i Benzoskiten (Valium, Xanax, Sobril)
precis som han var. 2005 skulle han och Curtis (50 Cent) uppträda på Ullevi men han var tvungen att avbryta det pga av hans missbruk.

 Marshall Mathers Lp var den första skiva jag köpte när den släpptes i Maj 2000.Världens snabbaste säljande album (1,7 miljoner ex i USA första veckan) Totalt 25 miljoner sålda i hela världen gör detta till det mest sålda hiphop album någonsin.Favoritlåtar: Stan, Remeber Me, Under the Influence, The Way I am.
Betyg: 5/5 : Eminems tredje album är en av världens bästa album!

Köpte självklart Releapse den 18 Maj och tycker att den är riktigt bra.


My Mom
 
Same song and Dance

Självmordsförsök.

Har själv försök tre gånger. En gång med en karta Imovane 7,5 mg tabletter och en liter Vodka. Dog inte då som tur va utan sov  bara väldigt länge och kände mig lite konstig dagen efteråt.

Den andra gången drack jag en hel Theralen flaska. Somna direkt min farsa som inte visste vad som hade hänt skjusade bara hem mig till min morsa (eftersom det var meningen att jag skulle dit då). Sov i ca 14 timmar sedan. Nästa dag var jag yr och trött och fick ett blodtrycksfall när jag skulle gå på toaletten och slog i huvudet toalettkanten.

Sedan när jag var inlagd på psyket i December 2008 så åkte jag hem till min farsas lägenhet. Han var inte hemma då, så jag tänkte "orkar inte lida mer utan jag slänger ut mig själv från åttonde våningen". Skulle precis hoppa då han kom hem från jobbet.

Har även funderat på att köpa en pistol och skjuta mig i huvudet.

Nu i efterhand var det tur att inget av dessa självmordsförsök lyckades. Livet är en gåva och även om man är deprimerad hela livet så är det ett fruktansvärt svek mot dem som älskar en. Att självmord är fegt håller jag dock inte med om alls. När livet inte är ett alternativ är döden det.Blogtoplist.

Allmänt 
Så nu är jag reggad på Blogtoplist, nu hamnar jag väl på 10000 plats men om ett tag då är det top notch placering som gäller.

Inget hav idag ;(

Fick en panik attack så jag var tvungen att ta benzo och lägga mig. Sov i tre timmar och då hade familjen redan åkt. Känns kul att ångesten har tagit över ens liv.

Roliga sketcher från ett Herrans Liv.


Man måste bara älska Filip och Fredrik!

Bone Thugs N Harmony

Efter NWA, Cypress Hill, RUN-DMC's Compton's most Wantedden bästa hiphopgruppen. De kommer från Cleveland Ohio och fick skivkontrakt av Eric Wright (Easy-E) strax innan han dog av HIV i mars 1995. 

Türk Bürk

Ska gå och panta burkar nu och har min Turkiet tröja på mig som de står EMRE 5 på. Turkiet är det bästa landet jag har varit i förresten. Många trevliga snubbar som bjuder på thé om man handlar något i deras affär. Sen älskar jag att pruta också (köpte tre rolex klockor till priset av en, visst klart att det var kopior men ändå)

Var i Marmaris efter vinsten mot Kroatien under EM 2008 då såg det ut såhär:


Var helt sjukt faktiskt alla dansade och skrek Tükiye. Var fan en av de bästa upplevelserna i mitt liv!

Gaga igen.

Blir förmodligen att gå på Lady Gaga på Tivoli den 2 augusti. Måste fixa ett boende bara. Ska ringa två brommabor idag annars får jag väl checka in på ett hotell eller nåt annat mobbat som ett vandrar hem.

Problemet är min agorafobi men har jag med mig mina medecins så lär det gå bra.
Hoppas verkligen att Kenza hänger på. (Har ebjudet mig att betala inträdet till Gröna lund så får se om hon nappar).

Måste komma från bort från skitförorterna: Kortedala och Bergsjön. Har faktiskt tröttnat på hela Göteborg. Skulle vara kul att se en Live konsert. Visst jag har sett Pharrel Williams men det var när jag jobbade på Way Out West så jag stod bara på sidan.

Men detta kommer bli The Day of the Year får mig! Orka hänga med mina dopebuddies eller sitta hemma och knappra piller och röka på hela sommaren.

Johan Falk

Uppföljaren till Livakterna: Johan Folk har premiär den 26 Juni. Filmen kommer säkert att suga kuk men om du skulle se den så är en scen inspelad utan för tingsrätten i Göteborg. Detta är på vintern  (den 24 Februari) samma dag som jag var och vittnade mot de två killarna som misshandlade mig innan jul. Såg hela inspelningen och Jakob Eklund himself som sprang ut ur byggnaden med en leksakspistol. Vet ej om detta kommer att vara med i filmen men om den är det, tänk på mig då!


Så är sliten ser han ut och det kan nog bli svårt att spela en hård specialsnut när man är typ 50.


Actüng! Brüno Jüly 10.

Borat är enligt mig världens absolut bästa komedi och en av de bästa filmerna någonsin.

Sasha Baron Cohen är en av världens duktigaste komiker. Han kan verkligen gå in en roll totalt. Darför tror och hoppas jag att Bruno kommer att bli årets bästa film! Ska boka biljetter nu!


Ser särskilt fram emot denna scen (som är riggad med rolig som fan)


Chris Brown= Skyldig!

Chris Brown Pleads Guilty To Assault  
Från Billboard.com.

Domen är fem års övervakning vilket är bra. Vem kunde förresten tro att lilla söta Chris kunde slå söta Rihanna?
Antar att ni känner till hela historien men kan dra den lite snabbt. Chris och Rihanna var i en bil utanför en resturang när Chris fick ett SMS av sin manager som han tidigare haft ett förhållande med.

Gräl uppstod och det slutade med att Chris gav Rihanna en örfil.

Trodde verkligen inte detta om honom men nu vet jag var han står och kommer aldrig någonsin köpa en skiva av honom.


Har förresten skrivit en rappdiss mot honom, min polare har en skivstudio så ska dit någon dag och spela in den och andra låtar jag har skrivit.

Ha en kul dag!


Havet

Blir det idag dock ska det enligt GP bara vara 20 grader här i GBG. Hade allt väntat mig till varmare temp men de har ju haft fel förut så hoppas på 23 iallafall.

Godmorgon förresten.

Dagens låt som passar väldigt bra på sommaren. Detta är en "Sampling" av I,m Blue som jag dansade till i fyran.
Den bästa versionen när det gäller ljud på Youtube är tyvärr "Embedding disabled by request"

Så ni får nöja med en sämre version

Gillar inte Flo Rida (Han är från Florida ja) i vanliga fall men denna låt svänger faktiskt.

/BenzoBoy

Mer Psykologi tavlor!


The Enigma Hour

Två tavlor av Salvador Dali.
Dessa var under Freuds tid (världens mest kända psykolog som var mannen som la grunden över hela det psykodynamiska perspektivet att analysera psykologi på)


Älskar verkligen Surealistisk konst!
Mystiken och att man kan tolka dem på många olika sätt är fascinerande anser jag.

Let Go!

Ett vädigt bra album som jag lyssnade mycket på 2002 då jag var inlagd på BUP första gången.
Bästa låtar: Complicated, Losing Grip, Mobile, I,m With you.


16 miljoner skivköpare kan inte ha fel!


Julafton!

Kom tidigt iår!Allt är från Play.com utom Eminem affischen som är från Brooklyn i GBG.

Tekken 6

Släpps i Höst till PS3, Xbox 360 och PSP.
Nu är man ju bara tvungen att köpa!

På Stan

Det förra inlägget kanske var lite för aggresivt men jag har ADHD (svårt med impulskontrollen) så hoppas ni har överseende med det. Jag är en snäll kille egentligen om man känner mig.

Men skitsamma idag har jag varit på stan med min kompis David.
Vi gick först till BK och käkade. Jag beställde en Crispy Chiken Meal med Lökringar och Coca-Cola och han en Whopper meny. Sen gick vi till Brooklyn och jag köpte en Eminem affisch av tyg (samma typ som den jag har med Tupac).

Efter det gick vi till Rocks och jag köpte en samling  med alla  RUN-DMC's skivor (5 stycken) för 200:-
Tyckte det var ett riktigt kap faktiskt.

Tar kort på allt sen så får ni se själva.
Antar att de flesta är ute med kompisar eller vid havet nu alla som läser detta får ha det bra!

Nu ska jag hämta två paket från posten med skivor och spel som jag ska ta kort på också!
(Är lite av en köpnarkoman nuförtiden men det är bättre än att vara en narkoman så jag ska inte klaga)

/Oscar Bruce

Anonyma kommentarer.

Kommer från och nu att radera alla sånna. Orka fegisar som inte vågar skriva ut sin blogg eller mail (om inte har en blogg). Det är bara så jävla patetiskt. Hade problem med detta i min förra blogg också dock mycket mer än nu. Har väl fått 5 anonyma och dem raderas direkt.

Bara så ni vet så är det ingen idé att leta efter fel och vara allmänt fittig.
Alla uppkäftiga anonyma kan suga sin farsa kuk tycker jag (så de håller käft)
Tror bara de är avundsjuka för att de är efterblivna horungar medan jag är smart.

Så Puda Tu Madre till er motherfuckers!

Psykologiska konstverk 1

Gillar surealistisk konst väldigt mycket eftersom alla har med psykologi att göra.

Börjar med Giogrio de Chrico.

Gatans hemlighet och Melankoli.
En tavla som symboliserar ensamhet, ångest, torgskräck och glädjelöshet (melankoli)

Denna skulle jag säga symboliserar djup depression (melankoli), ensamhet och hotfullhet om man tittar på hur skuggarna faller.


Hur skulle du tolka dessa bilder?

Nu kommer sommaren!

Idag är det varmt men mellan tisdag-fredag blir det 20-25 grader på flesta ställerna i sverige.
Ska äntligen ut och bada i havet!

Vattnet kommer tyvärr att vara för varmt för mig nu. Gillar att bada när det är iskallt i vattnet och varmt på land  eftersom man då får en euroforisk känsla utan att använda droger. Ångesten försvinner också hur bra som helst.

Dagens låt: Fat Joe feat Akon- One (2009)
 

Förslag på vinster.

Funderar på en tävling men jag vet inte riktigt vad priset skulle vara isåfall. Jag menar de flesta som läser min blogg är tjejer så nu undrar jag om jag skulle kulla få några förslag på vinster.

300G Chips och 100g Kexchoklad :(.....

Nej fan orka vara så töntig nu är jag helt seriös.
Har ätit 300 gram Estrella Dillchips och 100 gram Kexchoklad så jag mår väldigt illa faktiskt. Min bror har varit på en fest och kommer hem om 20 minuter. Då kanske det blir en bra film som Maffibröder, Taxi Driver eller varför inte Plutonen?

Ska ranka världens bästa filmer nu tänkte jag och dessutom radera alla dåliga inlägg. Detta är en bra blogg kom ihåg det! Ingen skit är inte. It's high quality shiiieet man som en drogförsäljare i GTA skulle säga.

Men gonatt så ses vi i morgon!

100000 unika nu! (Eftersom jag är snyggast och bäst av alla)

Jag har faktiskt rätt att skriva dåliga inlägg nu när jag har skrivit så många bra. Men det är väl det ni läsare gillar dåliga bloggar. Typ Paulina en ful äcklig liten brunkrämsslyna.

Så nu ska jag göra en så dålig blogg som  möjligt bara för att få många läsare.En Dolce and Gabanna Väska som jag köpte på NK för 20,500:-


En Dolce and Gabanna Plånbok köpt på NK för 12,000:-


En massa fula anoretiker kan livet vara roliagre än att titta på detta!

Nu ska jag ha en liten tävling också.
Vinnaren får en liter Botox och ett kilo amfetamin (så man kan ha BMI 10)
Du ska skriva varför du är så dum i huvudet att du tycker att moddebloggare är roliga att läsa.

Puss å Kram Skumbana.
(Alla inlägg som är stötande raderas)
(Jag kommer aldrig att svara på det du skriver för jag bryr mig bara om mig själv)
(Du får inte vara anonym)
(Min advokat kommer att stämma skiten av dig om du skriver det minsta lilla som kan såra mig)
(Kom ihåg mig? Men jag kommer inte komma ihåg dig nästa gång för jag får 100000 kommentarer varje dag)
(Om du inte gillar min blogg så kommer CIA, Hell Angeles och ryska maffian hem till dig)

Nu är det väl bara att vänta in alla läsar!


Lady Gaga och Anders Bagge...

Fick reda av Mirre http://miirre.se/ och Google.se att Lady Gaga kommer till Tivoli Stockholm den 2/8.
Är lite sugen på att gå faktiskt men fan inte med någon av mina pundarkompisar. Det ska vara en knarkfri resa isåfall!
(Förutom mina receptbelagta benzos då)

Priset verkar inte vara bestämt men kan väl inte gå på mer än 300 spänn? Min morsas tjejkompis bor i Bromma tillsammans med Trygg Hansas VD (Respekt) så där kan jag bo men har ingen tjej och det är inte okej! Bjuder Kenza om hon följer med mig men ingen annan! Om jag åker ska jag fan kontakta Anders Bagge från Idol och träffa honom och disskutera panikångest och skivkontrakt.

Han kan lära mig musik så kan jag lära honom psykologi och medeciner!

Tycker att han verkar väldigt trevligt ,snäll och mysigt när han åker runt med sin gräsklippare utanför sitt hus.
Läste i Aftonhoran förra året att han fick en attack mitt under sändning. Jävligt obehaglig sjukdom är det då
det iallafall inte i mitt fall går att veta exakt när man ska få en attack.

Han ska inte behöva lida av panikångest, ingen ska det!

Anders Bagge bästa idoldomaren någonsin i Sverige.
/Oscar Bruce


Dwayne i Danmark!

Måste ta en promenad för ångesten skull, skiter nog i Kviberg idag då det regnar nu.
Ska även regga upp mig blogg på Bloggtoplist. Min förra blogg var 20 eller nåt som högst trots att den var mycket sämre än denna.

Läste förresten att Dwayne Carter (Lil Wayne) kommer till Roskilde festivalen i Danmark.
Tar han med sig  Baby Stunna (Birdman) och kör Stunnin Like My Daddy så är det värt precis alla pengar, annars vet jag faktiskt inte om jag ska ödsla mina stålar.

Stunnin Like My Daddy (Remix)


En annan remix med Tupac Shakur som är ganska bra.
.

Dagens låtar 21.06.09! (Akon, T-pain, Piles, Lil Wayne)

 


De bästa låtar från 2007 enligt mig.

Psykvården i Sverige kan KNULLA sin mamma!

Ångest
Aldrig går den över, fan hatar mitt liv!
Jag kommer att bli alkoholist och benzomissbrukare snart alltså.
Och den är fan den svenska statens fel som inte ger mig rätt medecin. Men de kanske vill att man ska bli narkoman vem vet bara de slipper ta hand om en iallafall. Som jag har sagt tidigare det är ingen snack om saken att den svenska narkotika politiken skapar narkomani.

Detta gjorde vi (jag och andra intagna) när jag var inlagda på psyket:
- Köpte Hasch
- Röckte Hasch och Marijauna varje dag i stort sätt varje dag.
- Sålde Tabletter som Benzodiazepiner. (satte dem under tungan och sålde sedan för ett högt pris)
- Smuggla in Alkohol och satte mig på trappa och drack.
- Kastade saker och hotade personalen.

Detta fick jag uppleva:
- En schizofren som var våldsma och hotade mig. Senare blev han nerbrottat av 10 vårdare.
- En Vårdare sa att jag var sjuk i huvudet.
- De vägrade att ge mig benzo om jag inte åt Lyrica (antiepileptika) som jag mådde dåligt av.
- De tvinagde i mig Psykos/Schizofreni medecin som Zyprexa, Seroquel och Nosinan (Neuroleptika).
Vet att dessa medeciner behandlas på fler en dessa diagnoser men jag mådde så jävla dåligt sagen efter att jag hade tagir dem.
- De hävdade att jag var manodeppresiv fast att flera läkare som exempelvis respektabla ADHd specialister som Stefan Westergren och Mohammad (minns inte hans efternamn) hade fastställt en ADHD diagnos.
- Jag fick inte Concerta eller Ritalin utskrivet alls.
- Såg en Schizofren som kastade sönder en glassruta med en tegelsten.
- Umgicks med en massa missbrukare, Psykos och Schizofreni patienter hela dagarna.
- Två pisseprov (ett med positiv på benzo, ett med postivt på Opiater) Åt Cocilana Etyfin då och den aktiva substansen i den hostmedecin är EtylMorfinKlorid så det var ju inte konstigt alls. En vårdare frågade om jag tog Herion vilket jag aldrig har gjort överhuvudtaget.
- Två kvinnliga vårdare som bestämt hävdade att jag hade köpte benzo svart fast att jag fick Sobril och Imovane utskrivet bara för att jag hade pissat positiv.
- Hotade att tvångsinta mig eftersom jag var aggresiv.
- Träffade en massa inkompenta psykolger som ställde en diagnos efter 20 minuter.
- En inkompentent vårdare som sa att LSD var beroendeframkallande. (Det är en farligt drog visst, men det är fan inte ett dugg beroendeframkallande)

Detta skrev dem i mina journaler utan belägg:
- Misstänkt Narkotika Missbrukare (eftersom jag var hotfull mot personalen)
- Läser för mycket Psykologi och kan därför inte ta in det läkaren säger (nä men konstigt vem fan vet bäst när jag har testat i stort sett allt!)
- Försöker att få Concerta eftersom han är en tjack missbrukare (helt felaktigt då den medecin är den bästa jag har testat och hjälper bäst mot mina ADHD symptom) Är desssutom ingen amfetamin missbrukare alls då det är en väldigt dålig drog när man lider av Panikångest och torgskräck.

Som ni ser själva, bli aldrig inlagd på vuxenpsyk!
Vet inte hur det ser ut i andra städer men i Göteborg som suger den KUK!


Mitt Tips till dig: Bli bara inlagd om du seriöst funderar att ta ditt liv för det är det enda som funkar för att de skriva in dig eftersom att Psykvården i Sverige är överbelastat.

/BenzoBoy

Älskar Kvibergs marknad!

Funderar på att dra dit idag med några polare. Behöver en Digitalcamrea och en klocka. Det är inte Sverige utan en blandning av Araber, Polacker, Ryssar och andra länder som Ungern.

Allt finns där! Vet att det mesta är stöldgoods men ändå det är verkligen hur mysigt som helst. När jag var liten var jag där och köpte Digimon och Pokémon kort. Hygien artiklar är mycket billigare än någon annastans!

Måste spela upp denna scen från Kniven i hjärtat igen


Och varför inte denna också?


Han som spelar Amir har jag träffat, han är riktigt cool!

Minnen från 2008.

Pharrel Williams
Tycker att han är riktigt cool faktiskt, han ser verkligen bra ut för att vara 35 år gammal. Ser ut som 25 tycker jag.
När jag jobbbade på Way Out Way 2008 så såg jag honom Live tillsammans med hans band N.E.R.D (Never ever really dies). Alla tjejer i mitt tält (jobbade som öltappare och i kassan) var helt galna i honom och skrek så man blev halvdöv.

Way Out West är inget jobb att rekommendera. 14 timmar två dagar i streck!
Dock var folk där väldigt trevliga, Speciellt Wasa Allé's ägare som jag inte minns vad han heter och all personal som jobbade på Heriksberg eller Wasa Allé (Två välkända resturanger/krogar i Göteborg).

Var min f.d. kompis Ali som fixade jobbet. Har inte träffat honom sedan i Oktober förra året men då avbröt jag all kontakt med honom. Dels för att jag led av Djup depression och också eftersom han gick efter arabisk tid (en timme försent varje gång). När man är deprimerad och lider av ångest och torgskräck  orkar man ju inte vänta så länge i stan.

Får se om jag ringer honom igen någon dag. Gillar ju hans kusin Salem och alla hans kompisar som är riktigt schyssta.
Minns när vi åkte hem från Elmia Bilmässan i Jönköping förra året (Mars 2008) och Salem spelade en massa hiphop och gav mig The Notorious B.I.G's första album: Ready to die eftersom jag sa att jag gillade honom. Han har även spelat in en låt faktiskt så honom skulle ju vara bra att känna igen. Minns när han ville att jag skulle ropa på tjejer på stan. Haha typ den bästa dagen i hela mitt liv!

Har som jag skrivit tidigare mycket lättare att umgås med utländska personer då jag tycker att de är mycket roligare än de flesta svenskar. Araber är ett mycket trevligt folk och ni som tycker annat har förmodligen inte umgåts med någon från Irak, Syrien, Iran, Turkiet osv.

Kanske ska ta och ge Ali en signal idag och se om vi kan träffas och snacka lite.


/Oscar Bruce

Yrkes Ambivalens!

Känner mig lätt blå nu faktiskt.
Känns bara som att alla dagar ser likadana ut då jag är sjukskriven för Depression, Panikångest och Agorafobi (torgskräck) kan jag inte jobba alls kan fan inte ens gå in i en stor affär utan att få ångest.

Vaknar: Dicker öl, käkar benzo,bloggar,internet,Tv-spel, Film osv.

Vill göra något med mitt liv och inte bara sitta inne och knappra piller eller umgås med kriminella narkomaner.

Vill utbilda mig till Psykiatriker då jag har en otrolig stor medecinkunskap. Hur många ungdommar i Sverige tror du har varit inlag på mentalsjukhuset 5 gånger, BUP två gånger, träffat så många läkare att jag inte kan hålla räkningen på hur många de är och ätit mer än 50 olika preparat i de flesta kategorier (SSRI,SNRI,Neuroleptika, Antieplitika, Metylfenidat, Alla Benzodiazepiner som finns i stort sätt, Antideppresivum, MAO-hämnare med mera)

Då Psykologi är det jag kan mest så borde jag ju bli något inom det området. Synd bara att jag hela tiden drabbas av olika Sjukdomar som Depressioner, Panikångest, Generaliserat Ångest, ADHD (som inte är en hjärnskada utan ett tillstånd bara så ni vet, har diskuterat detta med Göteborgs mest kända ADHD specialist som håller med mig fullt ut)

Man måste ju ha ganska höga betyg för att komma in på en sådan linje och det är svårt när man ständigt måste avbryta studierna och vara inlagd.

Ett annat yrke jag vill ha är HipHop artist. Har som sagt skrivit en hel del låttexter under mina år och har faktiskt skrivit klart ett helt album dock bara texten ingen musik eller något sånt. Har försökt att kontakta Dr Dre's företag Aftermath för att bara visa upp mina texter men ni förstår att det inte är helt enkelt att få kontakt med USA's mest respekterade HipHop bolag.

Ska kolla om det finns någon studio här i Göteborg så jag kan visa vad jag går för. Okej jag kanske inte har någon talang alls men då kan jag strycka det från listan. Sen tror jag inte att min Oldschool Hiphop skulle passa alls i Sverige men man vet ju aldrig. Alla svenska rappare är ju crap gangsta wannabes som typ Petter, Ken Ring eller den värsta av alla cykelkrängaren Dogge Dogelito. Fuck Alby, Hässelby och hela Stockholm finns inga slumområden där så orka spela gangsta som ni dåliga jävla skitrappare gör.

Tycker för övrigt att svensk hiphop suger. Men det beror förmodligen på att vi inte har några ghetton här. Visst det finns fattiga områden men verkligen inga Ghetton. Jämnför Rosengård, Bergsjön och Angered med ställen som Detriot, Compton eller South Central i USA. Compton har tillexempel minst tre gånger så mycket skjutmord som sverige har på ett år, skillnaden är att Sveriges befolkning ligger på 9 miljoner, Compton's är 70,000.

Tror att man måste ha haft ett tufft liv för att bli en bra rappare. Visst eftersom kontakter är allt så hjälper ju det men alla stora rappare i staterna: 2pac, Easy-E, Ice Cube, NAS, Jay-Z, Biggie Smalls, Dr Dre, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, The Game, Lil Wayne med flera har haft en riktigt dålig barndom, uppväxta i ghetton och sålt Crack eller andra droger för att få en inkomst.

Jag har haft en tuff barndom fyllt med en dålig farsa, psykiska sjukdommar, drogermissbruk, misshandel, rån, kriminalitet. Dock inte uppvuxen i varken USA eller i ett ghetto och det kanske man måste för att som vit rappare slå igenom i Staterna.

Har ni också svårt att bestämma er vad ni vill bli här i livet?

/Oscar Bruce

Top 20 Eminem!Tycker synd om A-lagare!

Aj aj nu har jag ont i magen! Igår blev det lite för mycket av brorsans spanska sprit och för många chips. Vi hade Sopranos Marathon så det var jävligt kul faktiskt!

Igår träffade jag och min bror två goa gubbar på en parkbänk i Kortedala som är narkoman och alkoholiststället nummer ett. De var väldigt trevliga och berättade sina livshistorier för oss.

Tycker det är sorgligt att det är så många missbrukare i Bergsjön och framförallt Kortedala. Många jag har pratat med är bara olycklig killar/gubbar som nästan alltid haft en svår barndom och tar till Alkohol eller Narkotika för att minska ångesten.

En kompis kom förbi senare och sa att en fyllegubbe hade däckat med en flaska absolut. Fattade direkt att det var en utav dem vi hade pratat med. Han blev senare gripen av polisen.(Jag och min bror kunde se det från våran balkong).

Vad händer idag mina trogna läsare?

Crystal meth!

Nu har mina varor anlänt!


Aj då det var visst Jordnötsmör!


Har har vi tha shieeet: Rent Metamfetamin Mannen!Haha detta är bara socker såklart! Ofta man lägger upp sina varor här.Två Bra låtar av T.I från förra åretes bästa album: Paper Trail.
  

Crack å Tjack...:X

Nä nu ska jag köpa lite crack och tjack. Ses sen.

Dagens låt: Heavy in The Game- TuPac (1995)
 

Mer förortsbilder!

Alla som inte läser min blogg kan fuck their mothers or dad's!

Men skitsamma nu är det dags for moore ghetto porn!


To be Countine!
Måste bara säga att vi i Götet pissar på er i töntstaden Stockholm!


Uddevalla idag!

Tja. Igår var fan inte en kul dag. 5 jävla panikångest attacker på en dag.
Jag och min kära mor satt dock och kollade på The Sopranos, drack vin och åt Pringles (åt två rör själv).

Till och med hon kunde erkänna att det var bra! Så nu är det bara att övertyga alla mina vänner och släktingar att The Sopranos är världens absolut bästa serie.

Idag ska jag åka och min bror åka till Uddevalla och hälsa på min mormor och morfar. Min mormor är tillsammans min mamma de som förstår mig bäst av alla släktingar. Så det ser jag verkligen fram emot.

Vad ska du hitta på idag?
(Vara bakis kanske)

/BB

Själv idag.

Känner mig lätt melankolisk nu. Alla sitter med sina kompisar och har det bra medan jag sitter här själv på midsommardagen och knapprar piller. Svårt att rycka upp sig också är det när man ständig får panikångest.

26 Unika idag känns väldigt futtigt med tanke på att vissa skitbloggar har flera tusen, känns lite orättvist faktiskt. Måste man börja blogga om mode för att få många läsare eller?
Nu skicka brev till Marshall!

Nu har jag tagit en dusch skrivit några låtar och druckit  bärs. Ska göra klart brevet till Eminem och skicka med några av de låtexter jag har skrivit. Hoppas på en träff med honom och visa att jag rappa.
Vet att det bara är en dröm men håll tummarna för mig iallafall!

Dagens Outfit!

En Notorious B.I.G tröja och en 2pac kedja.

/Oscar Bruce

Chronic 2001: Up in smoke Tour

Dr Dres uppföljare till mästerverket The Chronic från 1992, släpptes i November 1999. Nu väntar jag bara på att han ska släppa Detox som skulle komma redan 2004 men ständigt blir uppskjuten.

Forgot About Dre Video (Uncensored) Dr Dre feat Eminem (1999)


Dr Dre Feat Eminem & Xzibit - Whats The Difference (live)


Still Dre: Dr Dre feat Snoop Dogg (live)


The Next Episode- Dr Dre feat Snoop Dogg (live)


Fan varför kan inga grymma rappare komma till Göteborg?
Ice Cube har ju varit i Stockholm några gånger men inte i Sveriges Long Beach!

Back in tha blogg buisness.

Nu är jag tillbaka igen, jävlar vad det regnet öser nu! Gör mig inte ett skit faktiskt. Ska bara sitta inne idag och blogga, Spela Tv-spel och lyssna på musik.

Det blir också en hel del krök men tyvärr inget pök. :...(

Hoppas min farsa ringer idag, då ska jag be honom dra åt helvete.

B-sjö Booze!

Nä nu ska jag gå ner till Galliles Gata och köpa sprit och kanske något annat mysa till på i midsommartider!
Bjuder på två låtar så länge.
 


Ses om en 20 minuter!

Min nya älskning!

Hämtade denna igår men orkade inte lägga upp bilder men nu gör jag det!


EN IPOD TOUCH!!!


En bild på en av världens bästa filmer: One Flew Over The Cuckoo's Nest (Gökboet på svenska)


Eva Longoria: Sexy fucking bitch!

Nu måste jag skriva klart mitt brev till Eminem och skicka iväg det.
Peace out!
/BenzoBoy


Danmark funderar på Hasch legalisering.

http://www.vasabladet.fi/story.aspx?storyID=43521

Sossarna i Danmark funderar på att släppa lös hasch på danska kafeér som i Holland. Detta är för att minska kriminalitet och antalet missbrukare. Detta kan låta konstigt men land som Holland har mycket mindre narkotikamissbrukare än vi har här. Sen skulle det vara mycket bättre kontroll om statern kontrollerade haschet istället för att du köper vilken skit som helst av en påtänd pundare som bara är ute efter dina pengar.

På många sätt är en Hasch en mycket bättre drog än Alkohol, Tobak och Benzodiazepiner (som man får på recept iofs).
Det är en stor skillnad på Hasch och Marjinauna. Personligen gillar jag Hasch mycket mer, då blir man härligt bäng. På Maja kan man börja noja. Minns speciellt vid ett tillfälle då jag hade rökt hos en polare och skulle hem. Han boodee vid andra sidan av stan och när jag väl skulle på vagnen så såg jag en polisbil åka bil.

Jävlar tänkte jag nu åker jag dit! Hade liksom 5gram i fickan och maja luktar en hel del. Även på vagnen tyckte jag att alla titta konstigt på mig så jag glev av och skulle gå hem istället. Det gick inte bra om man säger så. Efter en timmes gående i felriktning så gick jag tillbaka och tog vagnen hem.

Det jag försöker säga med det här är att jag absolut inte är för laglig Maja men Hasch det är en anna femma!

Idag tillexempel då ska alla kröka många kanske kör rattfulla. Det hade väl varit mycket roligare att mysa till med lite Afghan på balkongen istället eller? Är väl medveten om att den svenska staterna aldrig skulle följa efter. " Hasch kan man ju DÖ av och få HASCHPSYKOS som gör att man blir knäpp för resten av livet!" Psykosen får stå för de själva och de som tror på narkotikapropagandan de fick lära sig i åttan.Vad tycker ni, ska Hasch vara Lagligt eller inte?

Billboard 200.

Efter två avsnitt av mästerverket The Sopranos är jag tillbaka igen.

Checkade Billboard 200 (Den amerikanska CD försäljningen)

Top 10 såg ut så här:                Förra veckans placering inom parantes                
1. The Black Eyed Peas: The E.N.D. (Ny)
2. Dave Mathers Band: Big Whiskey & the Groogrux King (1)
3. Eminem: Relapse (2)
4. Chickenfoot: Chickefoot (4)
3. Aventura: The Last (Ny)
6. Lady Gaga: The Fame (8)
7. Soundtrack: Hannah Montana the Movie (6)
8. Green Day: The 21th Century Breakdown (5)
9. Mos Def: The Ecstatic (Ny)
10. Pleasure P: The indroduction of Marcus Cooper (Ny)

Har har lyssnat lite på The E.N.D moch tycker inte att den håller samma klass som Black Eyed Peas förra platta Monkey Buisness från 2005./Oscar Bruce

Grattis på Midsommar!

Tog en powernapp vid 9 tiden efter att ha käkat en fet falafel och 100 gram kexchoklad. Dock så var den s.k powernappen alldeles för lång så jag vaknade klockade två och missade både Sex and The City och sista avsnittet av Blomstertid.

Idag är det ju midsommar så ha det som bra idag! Själv ska jag vara hemma för min jag är inte bjuden till min dåliga skitfarsas lilla partaj men det bryr jag mig inte ett smack om.

Skitsamma nu blir det Sopranos.

Ska du göra något speciellt idag?


Ingvar Oldsberg som du aldrig sett honom förut!

Måste tacka min polare Johan för dessa bilder! Som ni kan se är han helt jävla packad och kanske även lite bäng vem vet? (han ser faktiskt lite stenad ut)
Vad tycker ni nu om eran idol från på spåret? Han e en riktig thug om du frågar mig!

Dagens inköp!

Var på en shoppingrunda idag på stan. Detta köpte jag på Brooklyn i GBG.


Tupac Affich oven en Notorious B.I.G Tröja.


En bling kedja är ett måste för en gangsta wannabe som jag!


/Oscar Bruce


Illmatic

Var självklart tvungen att äga världens bästa skiva så jag beställde den i förrgår hoppas den kommer fram idag.
Gör som jag jag köp den nu. Varje låt är bra.Buy or die!

Kategorisering klar!

Så! Nu är den klar, kommer dock att lägga till mer kategorier senare. Kan förresten kanske lova något riktigt roligt sedan.
Så Stay Tuned!

Kategorisera mera!

Nu är jag hemma igen genomblöt. Nu är det dags att sätta lite struktur på bloggen genom att kategorisera. Har ganska klart för mig vilka ämnen jag ska ha.

Tänkte mig dessa:
- Musik
- Samlingar
- Humor
- Bilder på kändisar
- Psykologi
- Psykvården
- Psykiska sjukdommar
- TV-Spel
- Droger
- Narkotika
- Kenza
- Tjejer
- Recensioner
- TV-serier
- Hip Hop historia
- Snetändningar
- Medeciner
- Medecin historia
- USA
- Tunisien
- Turkiet
- Japan

Blir det för många eller vad säger ni (som bara kommenterar det jag skrivit på er blogg utan att bry er om att läsa det jag skrivit). Liksom skriva typ "skönt" när jag just skrivit om när jag blivit misshandlad. Ska dock inte dra alla över en kam vissa kommenterar de dem läser. Sabi är en sådan person! Riktigt schysst kille som skriver väldigt bra. Kolla in hans blogg: http://sabi.blogg.se/sabahudinsabani

/Oscar Bruce

Regn

Det öser ner just nu. Typiskt Göteborgs väder, vi hade två fina dagar med det kan man inte se några spår av nu direkt.
Ska panta burkar men har ingen lust att gå till affären när det regnar så mycket.


Dagens låt 1:


Dagens låt 2
 

Goodmorning!

Har iofs varit vaken sedan 02.30 men det känndes inte relevant att säga godmorgon då så jag gör det nu istället. Idag har jag inga planer direkt, har nyss ätit frukost bestånde av två folköl och en påse med OLWS godaste chips: SourCream and Peppar.

Måste skaffa pengar på något sätt det är allt som gäller today.

Tänkte visa en bild på mig utan solglassögon.

Denna bild är från Mars 2008.

Vad händer idag då?

Älskar Interjuver med rappare!

Snoop Dogg

Det roliga är Snopp Dogg inte är ett skit utan Dr Dre.

Cassidy dissar Gillie da kid som börjar lipa.

Real Muthafuckin G's/Dre Day

En av världens absolut bästa låtar är Easy-E's diss mot Dr Dre hans skivbolag Deathrow och Snoop Dogg. Här är han förbannad för att Dr Dre lämnade hans skivbolag "Ruthless" och dissade honom i låten Dre Day.

Eazy-E - Real Muthafuckin G's (1993)


Här är låten med Snoop och Dre.


Dr dre ft snoop doggy dogg - Dre day (1992)
 

Full på jobbet.Har ni varit fulla eller påverkade av något annat på jobbet eller skolan?

Har själv varit full och stenad av maja, hasch och amfetamin.

/Benzoboy

Förra årets bästa Julklapp! (i huvudet)

Den 22 December 2008. Jag hade permis från psyket för att umgås med min familj och fira jul. Jag och min bror var ute och gick. Han gick hem jag tog ett extra varv och rökte en cigg. När jag sedan skulle hem så ser jag två typer som står vid porten bredvid den jag bor i.

Den ena killen (kan kalla honom Kille nr 1) frågar om han kan få en ciggarett. Jag svarar visst och räcker över honom en. Jag ser klart och tydlig på killarnas pupiller och hur de pratar att de är påverkade. Sen börjar Kille nr 1 fråga var jag bor.

Eftersom jag märker att dessa killar är påverkade så ljuger jag och pekar åt ett annat håll. De märker dock att jag ljuger och frågar varför jag gör det. "Vi är schyssta killar varför behöver du ljuga för oss vi har varit uppe hos en tjejkompis och rökt skunk"

En man öppnar porten jag bor i och jag skyndar mig dit. Killarna följar dock efter. Sedan omringar de mig och upprepar samma fråga "Varför ljuger du får oss?".

Jag säger att jag bara vill hem och säger att jag ju inte gjort något dumt alls mot någon av dem. Kille nr 1 säger då att "om du slår till mig på käften får du gå".

Fattar direkt vad som kommer hända om jag gör detta och säger att jag inte alls vill slå honom. Han ställer då ett ultimatum "antingen slår du mig eller så gör jag det åt dig".

Jag hinner inte säga något innan Kille nr 1 tar min hand och slår sig själv köst på kinden. Kille nr 2 drar ner mig så jag slår huvudet i stengolvet. Sedan utdelar han ett slag mot mitt ena revben.

"Släppa honom in i hissen" säger dom. Jag får panik och börjar skrika. Kille nr 2 stampar mig då två gånger i huvudet. De letar igenom mina fickor utan att hitta något värdefullt och springer därefter ut genom bakdörren.

Springer sedan upp gråtandes med hjärnskakning och vi ringer polisen som dokumenterar skadorna och skriver en anmälan.

Orkar inte skriva mer om detta nu.

Återkommer.

Är tyvärr olyckligt kär i Kenza

 Vet att jag inte är en chans alls men jag kan inte hjälpa det. Jag menar har pratat med henne Via MSN några gånger men det är ju inte samma sak som att träffas IN Real. Jag antar att jag får skärpa mig och försöka glömma henne men det är svårt...


Psykbrev och psykologiska tankar.

Fick  hem mina journaler från psyket. Diagnos: Panik ångest med depressioner. Sedan kunde man läsa att jag läste för mycket psykologi och ställde min egen diagnos och därför inte lyssnade på de inkompententa läkarna som bara har suttit på sina feta arslen och läst psykologi böcker i 20-30 år.

Har de varit psykisk sjuka i hela sitt liv och testat drygt 50 olika medeciner?
Nej självklart inte!

Erfarenhet kan man inte läsa sig till!

Psykologi är  teori precis som filosofi. Alla är individuella, alla regerar olika på medeciner.
Diagnoser? Skit i det alla psykiska sjukdommar går in i varandra som jag sa innan.

En kris eller påfrästande händelse kan leda till depression som kan leda till ångest som kan leda melankoli (djup depression) När man väl kommer på banan igen så kan Melankolin utvecklas till Mani. Man är inte van med att må "normalt" och blir överexalterad, euroforisk. Detta kan gå över men  en manisk fas  kan leda till Vanföreställningar som Storhetsvansine.  Går det så långt är Sjukdomsinsikten oftast obefintlig, man drar igång en massa projekt som man inte slutför. Man får ökad sexuell lust och slösar med pengar. Impulskontrollen är dålig och man är inte rädd för något alls.

Detta skulle psykiatriker diagnosera som Bipolär Sjukdom (Manodeppresivitet) men med dessasymptom skulle personen lika gärna lida av Borderline (gränslinje mellan Neuros och Psykos), ADHD ( vissa personer (med ADHD pendlar mellan depressioner och hypermaniska peioder)

Det jag försöker säga att man inte ska maniskt följa DSM som många i den svenska psykvården gör.

Du känner din hjärna bäst av alla även om du är psykisk sjuk glöm aldrig det!


 /Oscar Bruce                           
      

Min Cd Samling.


Har flera andra album på väg så denna kommer att uppdateras med jämna mellan rum.

Saker jag ska göra idag!

I följande ordning:
- Internet (Flashback.se, Blogg.se, Loading.se, Youtube.com, Wikipedia.org)
- Köpa 4-7 avsnitten av The Sopranos med Aftonbladet för 59:- (fast hur fan ska jag få cash?)
- Titta på The Sopranos
- Läsa Aftonbladet
- Läsa GP (Göteborgs Posten)
- Spela Xbox 360
- Duscha
- Träffa min kontaktperson
- Blogga
- Nintendo Wii
- Äta något
- Blogga
- Titta på TV
- Supa mig full
- Blogga
- Sova

Hur ser eran dagordning ut?

Nya dag = nya låtar


N.Y State of Mind- Nas (1994)
Make it Rain (Remix) Fat Joe featuring R.Kelly, T.I., Lil Wayne, Baby (Birdman), Rick Ross.

Och en låt som inte är hiphop (okej bara lite då)Big Girls don't Cry (Remix): Fergie feat Sean Kingston (2007)

Bloggportalen

Har nu reggat mig där och tänkte skriva något om de mest populära ämnerna där.

 Tove lind är namnet på en av de två 16-åriga killarna som mördade en 15-årig  tjej.
 Tim Vrågård är den andra killen, fatta hur de har förstört sina liv nu!
Ormen i Paradiset låter som något hämtat från bibeln.
Kissie verkar vara ett namn på en katt och inte en människa.
Therese Johansson Rojo är tjejen som blev mördad av de två tidigar nämnda killarna
Sex verkar ju skönt men jag är oskuld så kan inte uttala mig om hur skönt det är
Stureby är det stället när mordet på Therese Johansson Rojo tog plats
Dessie är väl en av raden av alla tråkiga moddebloggare. Som tjatar om Dagens Outfit(ta)
 blattejäveln, vettefan om det är så passande namn alls.
 Blondinbella verkar vara trevlig men ser tyvärr ut som en gris med botox. Gillar  Kenza mer. 
 stay–ups verkar vara några sexiga underkläder som kan vara mysiga innan man ska ha  Sex.
Gummistövlar är bra att ha i skogen för att inte bli biten av Ormen i Paradiset
 Linda Rosing är så äcklig att jag behöver en spypåse nu!!! Hon ser ut att ha en Ätstörning
 Ätstörning har jag dessvärre lidit av, hade Anorexi som nioåring.
Kenza är jag olyckligt kär i,  Har haft hennes MSN men var lite smådryg så hon blockade mig. Ska dock hitta tillbaka till Sveiges absolut sötaste bloggerska på något sätt!
Sverigedemokraterna kan ta sig i röven! Piratpartiet verkar betydligt bättre.
Therese är ett vanligt namn i Svenne land
Sen är det ju alltid jobbigt att vara Kissenöddig och att bli utsatt för Otrohet är verkligen inte så hett eller fett.
Alabama är en delstat i södra USA. Sweet Home Alabama är en bra låt!
Cannabis har jag rökt mer än alla er gangsta wannbes som tror ni är lite tuffa med en joint i munnen. Mitt skunk är dock bättre än er skit. Marijuana med riktigt hög THC halt. Stenad som ett svin säger jag mannen.
Asperger är en neuropsykologisk sjukdom
Shan Acti har jag sett i Stockholm under festivalen i augusti 2006.
Foki bloggen har jag kommenterat i.

Så nu ska jag rulla mig en fett Mary Jane och vänta in solen/Oscar Bruce

Farligaste förorterna i GBG.

Baserad på egna erfarenheter

1. Bergsjön
2. Hjällbo
3. Kortedala
4. Gårdsten
5. Hammarkullen


Farligaste plateserna

1. Rymdtorget/ Bergsjön (på natten)
2. Galliles Gata/ Bergsjön (på natten)
3. Hjällbo hållplats (på natten)
4. Årtstidstorget/ Kortedala (på natten)
5. Kortedala torg/ Kortedala (på natten)


Japp Bergsjön är farligast men bara på natten, på dagen är det oftast lungt (om du inte är svenne då är det lite värre faktiskt).

Aj halsen gör ont!

La mig tidigt igår, klockan 12 efter att ha smällt i mig ett Pringles rör, en halvpåse popcorn och ett paket med GB Glace (glejjz hell ya) krossad choklad. Men tre timmar senare vaknar med ångest och jävla hosta som aldrig släpper taget om min stackars hals.

Har klunkat Cocilana men känner inte någon vidare förbättring. Kanske vore att fixa lite Pencillin istället för att dra i sig en massa etylmorfin (den aktiva substansen). Men nu har jag ju tid att blogga lite så man får se det från den ljusa sidan.

Hot Games 2009 (uppdaterad)

Spelhösten iår ser ut att bli ett riktigt hett Dessa ser jag mest fram emot.

1. New Super Mario Bros: Wii (Wii) November
2. Red Dead Revolver: Redemption (XB360/PS3) Höst
3 Call of Duty: Modern Warface 2 (XB360/PS3) 11 November
4 Forza Motorsport 3 (XB360) Oktober
5 Max Payne 3 (XB360/PS3) Höst
6 Uncharted 2 (PS3) Höst
7 Dead Rising 2 (XB360/PS3) Höst
8 Halo 3: ODST (XB360) 22 September
9
The Legend of Zelda: Spirit Tracks (NDS) Vinter
10 Bioshock 2 (XB360/PS3) 30 Oktober
11. Mario and Luigi 3: Inside Bower's Story (NDS) Höst
12
Assassin's Creed 2 (XB360/PS3) 17 November
13. Tekken 6 (PS3/XB360) September
1
4  Perfect Dark HD (XBLA) Höst

15. Hevantly Rain (PS3) Höst


Japanska spelreleaser (som inte kommer att släppas här förrän 2010)
Dragon Quest IX (NDS) Premiär: 11 Juli
Monster Hunter 3 (Wii) Premiär: 1 Augusti
Final Fantasy XIII (PS3/XB360) Premiär: November
Pokemon: Gold Heart/Soul Silver (NDS)
Premiär: November


Dessa spel kommer sälja bäst iår (Teori)
1. Wii Fit (Wii) (för andra året irad)
2. New Super Mario Bros: Wii
3. Halo 3: ODST
4. Call of Duty: Modern Warface 2
5. Guitar Hero V
6. The Sims 3
7. Mario Kart Wii
8. EA Sports Active
9. Wii Sport Resort
10. Dragon Quest IX

Läste just att Mafia 2 blir försenat till 2010, 2K är horungar!

/OB


Var ligger Svenska Compton?

Älskar Killingänget! Från Percy Tårar.

 

100 inlägg and still counting

Så nu har jag hunnit med 100 inlägg på ca 2 veckor. Ska arangera det lite bättre och dela in allt i olika kategorier när jag har lust. Tack för alla som tycker om min blogg kommer som sagt att göra allt för att någon (även om det bara är en unik besökare) ska finna den intressant att läsa.

Har fortfarande inte fått en respons på bloggen med det tolkar jag väl som att alla är nöjda och glada.


Vill bada i havet!

Fan vad varmt det är!
 Vill bada i havet istället för att sitta inne i lägeneheten och knappra flödder. Synd att man bor så lång från havet dock (tar ca  1 timme att ta sig dit via spårvagn och ett buss byte)

Jaja det kommer mer chanser. Nu ska min bror ska åka och hjälpa min snälla och förstående skitfarsa att flytta. (Han ska flytta in till sin nya lägenhet i Tynnered). Tänker fan inte hjälpa den idioten iallafall.

Har inte ätit något alls idag så nu ska jag köpa en Africana på min lokala Pizzeria.

Ses sen!


/OB

Den kompletta listan! (Top 30 Album, Top 30 Låtar)

Har funderat ändrat och gjort om men efter en natt och morgons grubblande har jag kommit fram till denna lista.

Världens bästa Album Top 30.

1. Illmatic-Nas (1994)
2. Black Sunday- Cypress Hill (1992)
3. Straight Outto Compton-NWA (1988)
4. RUN DMC's- Run DMC's (1982)
5. Cypress hill- Cypress hill (1991)
6. Amerikazz's MOST WANTED- Ice Cube (1990)
7. Marshall Mathers LP- Eminem (2000)
8. The Chronic- Dr Dre (1992)
9. Thriller- Micheal Jackson (1982)
10. All eyez on me- Tupac (1996)
11. Me Against The World-Tupac (1995)
12. Creppin on a Come up- Bone Thugs N Harmony (1994)
13. Vol 2... Hard Knock Life- Jay-Z(1998)
14. Eazy Duz it!- Easy-E (1988)
15. Ready to die- The Notorious B.I.G (1994)
16. Bad- Micheal Jackson (1987)
17. Life After Death- The Notorious B.I.G (1997)
18. Chronic 2001- Dr Dre (1999)
19. Dangerous- Micheal Jackson (1990)
20. The Raptor- Ice Cube (1992)
21. E the Eternal 1999- Bone Thugs N Harmony (1996)
22. The Blueprint- Jay-Z (2001)
23. Doggystyle- Snoop Dogg (1993)
24. Resonable Doubt- Jay-Z (1996)
25. Slim Shady Lp- Eminem (1999)
26. Thug Life: Vol 1- Thug Life (1994)
27. Tha Carter III- Lil Wayne (2008)
28. T.I- Paper Trail (2008)
29. Konvicted- Akon (2006)
30. The Blueprint 2 (Jay-Z) (2002)


Världens bästa låtar Top 30.

1. Life's A Bitch- Nas feat AZ (1994)
2. Insane in the brain - Cypress Hill (1992)
2. Buffalo Soldier- Bob Marlyn (1982)
3. N.Y State of Mind- Nas (1994)
4. The Message- Grand Master Flash
5. Stan- Eminem feat Dido (2000)
6. The World is Yours- Nas (1994)
7. Hit em up!- Tupac (1996)
8. No Women No Cry- Bob Marlyn
9. Beat it- Micheal Jackson (1982)
10. Real Muthaphukking "G"s- Easy-E (1993)
11. Juicy- The Notourious B.I.G (1994)
12. Dear Mama- Tupac (1995)
13. Billie Jean- Micheal Jackson (1982)
14 Straight Outto Compton- NWA (1988)
15. Changes-Tupac
16. Message in a Bottle- Sting and The Police
17. Fuck da Police- NWA (1988)
18. Dre Day- Dr Dre feat Snoop Dogg (1992)
19. Notorious Thugs- Notorious B.I.G (1997)
20. Always Into Something- NWA (1991)
21. It's a Man's World- Ice Cube (1990)
22. Nothing but a "G" Thang- Dr Dre feat Snoop Dogg (1992)
23. Foe the love of Money- Bone Thugs N Harmony feat Easy-E (1994)
24. Today Was a Good day- Ice Cube (1992)
25. Through The Wire- Kanye West (2004)
26. Tha Crossroads- Bone Thugs N Harmony (1996)
27. BAD- Micheal Jackson (1987)
29. Everyday Struggle- The Notorious B.I.G (1994)
30. How Long will They Mourn Me- Tupac feat Thug Life (1994)


Nas-Illmatic


Cypress Hill- Black Sunday


Nas feat AZ- Life's A Bitch


Cypress hill- Insane in the brain

Så här får du många läsare (guide)

Posta en och samma kommentar till så många andra som möjligt. Skriv en klämcheck personlig kommentar så ska du nog få se att läsaren ramlar in.

Jag hade faktiskt inte tänkt att använda mig av detta lömskta marknadsknep innan men ny måste jag väl anpassa mig antar jag. Det handlar om att bygga VARUMÄRKE! som Johan Ulvesson sa en väldigt bra humurserie kallad Heja Björn som gick på TV4 i början av milleniumskiftet.

Dagens låt: I Jizzed my Pants
(en skämt låt som är riktigt bra och rolig, Drygt 51 miljoner Wievs på tuben säger väl en del)
Notera att det är Justin Timberlake som står och skruppar golvet i affären.
Gå ångest morgon igen.

Det känns väldigt bra just nu, skit mycket äcklig stickande jäla kukfitt ångest. Så här kommer det vara tills jag får rätt medecin om jag inte käkar min benzo. Och hur man kan begära att jag ska sluta med det när man inte hjälper mig.

Det är svenska statens fel att jag sitter här med en karta Xanor i ena handen och en karta Sobril i den andra.
Vill så gärna sluta med skiten och börjar med Concerta igen men hur ska jag göra det när ingen vill skriva ut den även när de har konstaterad "måttlig ADHD" och jag har behandlas framgångsrikt med den en gång tidigare.

Kan bara inte förstå det och allt blir bara sjukare sjukare ju mer man tänker och analyserar i det. Tills slut kommer de flesta med lite hjärna fram till att det förmodligen inte är Cannabis som leder till tyngre droger utan det faktum att den Svenska narkotikapolitiken inte funkar!


En tom burk med Concerta 18mg som jag fick utskrivet i slutet av december förra året, fattar inte att de inte kan skriva ut det igen när det är det enda av 50 olika preparat jag testat som fungerar.

/BB


Gomorgon och natt (ska slagga nu)

Ska gå och lägga mig nu, trött som fan (om han sover alls).

När jag har vaknat måste jag till banken och fixa cash men inte för att köpa stash utan till en Ipod Touch har just nu en massa låtar på Itunes som måste in någonstans.

En liten del av min skivsamling


NWA, Ice Cube och Easy-E. Old school West Coast rapp från 1988-1990.
Deathrow CollectionUppifrån till sidan och sedan ner: The Chronic- Dr Dre , Chronic 2001
Doggystyle- Snoop Dogg, 2Pac Collection, The Doggfather- Snoop Dogg, 2pac Greatest hits, Deathrow Greatest hits.

Vad tycker ni om min skivsmak? Hiss eller en fett äcklig liten diss.

Ses idag lite senare

Bråk.

Kan inte umgås med min bror längre, funkar bara inte tyvärr. Han förstår mig inte helt enkelt, han vet inte hur det är att må psykiskt dåligt. Kallar mig alkoholist och pillermissbrukare... Vet inte hur vi ska kunna i samma lägenhet när vi bråkar hela tiden.


Han hade dock med sig några presenter till mig.

/Oscar Bruce

Svenska idoler 1: Filip och Fredrik

Som ni vet så älskar jag Filip och fredrik och tycker att de gör de absolut bästa programmen i Sverige.
Killarna verkar är otroligt skärpta och pålästa och det gillar jag verkligen. Att de dessutom är bland de roligast personerna i Sverige är bara ett plus. Musikalisk talang har det också samt pratar perfekt amerikanska. Kan inte hitta något fel med dem alls förutom att de kanske är lite väl pratiga ibland men det är bara en bagatell i sammanhanget.

Bästa progammen av dem
Ursäkta Röran
High Caparall
Ett Herrans Liv
Hundra Höjdare Sverige
Hundra Höjdare USA
Boston Tea Party
Söndagsparty

Gillade inte Vem kan slå Filip och Fredrik som gick på TV hösten förra året och tycker att det är lite synd att det är just det programmet som har fått störst publik, (kan iofs bero på att  folkära Ingvar Oldsberg var programledare). Kommer en ny säsong med Fenix Herngren som är programledare i höst, ska ge den säsongen en ny chans.Vad tycker du om dem?

/Oscar Bruce

Minus och plus med Sverige.

Börjar med det negativa:

- Den svenska psykvården (90 % av alla Psykologer, Psykiatriker, Kuratorer och Socionomer är skit och jag har pratat med minst ett hundra tal)
- Den svenska narkotikapolitiken som skapar  narkomaner (herionister får inte Metadon eller Subutex, Personer med ADHD diagnos får inte Ritalin eller Concerta)
-
Man får inte vara stolt över sitt land då är man per automatik rasist

- Man tar in invandrare istället för att ta hand om dem vi har.
- Invandrare har svårare att få jobb än svenskar
- Alkohol är okej men Cannabis och annan narkotika fel så man skiter tydligen fullständigt i alla bilolycker och våldsbrott.
- Svenskar är i regel kalla och tråkiga.
- Generaliseringen som alla bär på. (Att man drar alla över samma linje)
- Utbildning och bra betyg är lika med kompetens inom ett yrke.
- Är man öppen och pratar med folk är man knäpp i huvudet alternativt påverkad av narkotika eller alkohol.
- Inget ingripande vid misshandel (har blivit misshandlat flera gånger med svesnkar som vittnen utan att någon har ingripit)
- Lög lön för viktiga yrken som lärare, hög lön för politiker.
- Att man drar ner på onödiga saker och sparar på nödvändiga saker (som utbildning, Psykvård, Sjukvård m.m.)


Det positiva:
+ Högkostnadskyd (efter att ha lagt ut 1750:- på apoteket så behöver du inte betala mer för dina medeciner på ett år)
+ Bidrag (folk som är sjukskrivna för psykiska fsykiska problem och inte kan jobba behöver självklart en inkomstkälla, tråkigt att vissa missbrukar detta förtroende)
+ Bra vatten i kran
+ Läskunnigheten
+ Engelska kunskapen
+ Sexualundervisningen
+ Jämställdheten (Homosexuella, Kvinnor, Handikappade m.m har samma rättigheter som andra).

V
ad tycker ni själva om sverige? Stämmer min lista eller har jag glömt något.

Kommentera gärna.

/BBLife's A Bitch

En av världens absolut bästa låtar av en av världens bästa rappare NAS. Från Albumet Illmatic från 1994.


Skriver brev till Eminem

Håller på att skriva ett brev till Eminem, han har betytt väldigt mycket för mig då vi har haft ungefär samma problematik  med drog problem, dålig barndom osv. Minns när The Marshall Mathers släpptes i Maj 2000, kostade väl runt 150:- som jag hade sparat ihop. Var det första albumet som jag köpte själv.

Var en hel del för en tioåring men jävlar vilket bra album! Lyssnade på den flera gånger i sträck när livet inte riktigt var som det borde. Han hade problem med sin morsa och jag med min farsan som slog mig när jag var liten och var en alkoholmissbrukare. Minns speciellt när han dunkade mitt huvud i väggen efter ett bråk, kan ha varit 11-12 då.

Skit samma nu blev det för jobbigt att skriva mer om det.

Publicerar brevet till Eminem sedan och svaret om han nu svarar./BenzoBoy

Tillbaka från ICA.

Nu är jag hemma igen, på vägen dit blev jag dock en anning förbannad. Aftonhorans första sida pryddes av den där fula doktorn som går på lågkolhydrat diet. När ska folk fatta att det inte spelar någon roll vad man äter. Ändå säljs nummer med dessa rubriker eftersom folk är dumma, lata och feta.

Läs på lite istället korkade jävlar!

Fick 11,50 för burkarna som jag pantade, jippi!
Now I,m am a Ritch fucking Biatch!

Hade en tjuga på fickan så det räckte till två iskalla öl. Gillar de där nya norrlandsguld burkarna med älgen som blir kall när ölen är det.

Jag älskar att dricka på morgonen och speciellt när det är fint väder.


Dagens luffiga Outfit!

Ska gå till ICA nu och panta burkar, alla i min familj sover till klockan 12 så jag är alltid ensam på morgonen.
Jag vet jag ser ut om en luffare men det beror på att jag är en luffare!

/BenzoBoy

Världens bästa TV-serier!

HBO är världens bästa producent av tv produktioner.

Detta är världens bästa serier

1. The Sopranos  (1999-2007)
2.
Six Feet Under  (2001-2005)
3.
Sex and the City (1998-2004)
4.
The Wire (2002-2008)
5. Cold Feet  (1998-2003)

Vilka är dina favoritserier?
/Oscar Bruce


Dr Evil

Vet inte vad ni tycker men jag älskar dessa scener. (Man kanske måste ha sett Austin Powers Filmerna för att uppskatta dem).
God *host* morgon.

Fan alltså är riktigt sjuk nu, kan knappt prata eller ens svälja något alls. Måste vara halsfluss så jag får väl åka till akuten och fixa pencillin.

Här i Göteborg är vädret iallafall ganska riktigt fint med runt 17 grader uppehåll men det lär bli bättre sedan.

Ha en bra dag på dig.

Dagens låt Jamie Foxx feat T-pain (2008)
Auto tune så det stinker om det men helt okej låt ändå.Efter den låten passar den här riktigt bra! Just denna låt tycker jag inte är spciellt bra men längtar efter hans nya studioalbum The Blueprint 3 som släpps den 11 september. 

Jay-Z - D.O.A. (Death of Autotune) (2009)


/Oscar Bruce

Kniven i Hjärtat

Kniven i Hjärtat är en serie som handlar om ungdommar från Bergsjön som visades i SVT Hösten 2004. Regissören är Peter Birro.

Eftersom alla i min förra klass bor i Bergsjön så memorerade man varenda låt i serien som man sedan sjöng (eller rappade?) dagen efter på skolgången även i omgjorda betydligt råare versionen.

Varje lektion hade något felknull med sig ett inspelat band med avsnittet som gick dagen innan (gick varje måndag klockan 20.00 om jag minns rätt)

Känner flera av personerna som är med eftersom de flesta bor i Bergsjön (som inte är speciellt stort)

Huvudpersonen Amir ser jag också ofta på spårvagnen han heter Tarek i verkligheten.
Serien var så här i efterhand riktigt töntig och b och skapade ingen positiv bild av Göteborgs nordöstra förorter alls snarare tvärtom.

Mannen i BlåKviberg


Fan vad jag skäms över att komma från Bergsjön nu!

Mår illa :(

En chipspåse och åtta öl, nu mår jag riktigt illa. Men får väl köpa det där nya pillret på apoteket som gör att man skiter ut allt fett. Eller sätta fingrarna i halsen. Nej skojar bara såklart inget sånt anorexi tjafs. Nä ska hålla mig vaken ett tag till för att inte vakna klockan 4 med panikångest som jag alltid gör.

Tänkte kolla in min gamla blogg och titta om det finns något av intresse att publicera här.

Hur skaffar man en Tjej?

Jag är 19 år och har aldrig varit haft en tjej eller ens pussat en. Hur ska man vara?
Smart
Snygg
Trevlig
Rolig
eller "sig själv" som är det mest klassiska.

Grejen är att jag är allt det där (tja snygg kan jag kanske inte beömma själv). Försöker att vara extra snäll och trevlig mot någon som jag är intresserad av. Hjälper till med läxor, pratar med henne och skämtar för att få henne att skratta men det går fortfarande inte.

Vad kan det bero på?

hade ett rykte som kriminell aggresiv narkoman på min förra skola så vet inte om det kan ha spelat någon roll men vissa påstår ju att tjejer dras till "farliga" män. Nej jag vet faktiskt inte alls.

Jag menar på krogen kan väl de flesta få napp men orka förlora oskulden till någon jävla alkisbrud.

Help me pleasee!

/BB


Mer Ice!

Måste spela en till låt från Amerikka's Most WANTED.

Once Upon A Time In The Projects

Austin Powers: Goldmember

Såg npå Austin Powers: Goldmember på trean för en timme sedan. Barnslig men väldigt kul, såg den på premiären i Oktober 2002.


En bild på mig och två av mina medeciner!

Japp första bilden kommer här. Sne och allt.Medeiner

Bye Bye

Hatar Otacksamma männsikor!

Nu ska jag försöka att inte vara så arg men är det något jag hatar så är det otacksamma människor. Tillexempel i min förra skola så gav jag en tjej jag var intresserad av alla svar till ett Psykologi prov, hjälpte henne med uppgifter. Men fick jag ens ett tack?

Nej för de flesta människor är självcentrerade idioter som bara bryr sig om sig själva.

Killarna i min klass gav jag Coca Cola och Oreo Kakor på lektionerna men ändå så pratade ingen med mig alls. De väntade inte på mig efter skolan. En kille sa håll käften till mig när jag rättade min inkompententa Psykologi lärare. Var tvungen att hota honom efter lektionen. Blev också ett jävla liv när det kom fram att jag rökte hasch och kom stenad till lektionerna. 

Får man ingen bekräftelse från omgivningen så spelar det ju ingen roll hur man är.  Hatar alla rikemans svennar de kan ta sig i röven!  Folk från Angered, Tynnered, Kortedala och Bergsjön är mycket bättre även om en del är kriminella "drug dealers" så kan man prata med dem på ett helt annat sätt än många tråkiga svenskar.

Ska ta en dusch nu ses sen.

/Oscar Bruce

Mitt feta rum!

Mer bilder kommer HÄR!


Min Tv-spels samling


Tv med Gamcube. Xbox 360 och Nintendo Wii


Mitt Ciggaret Muséum.Snyggast tjejer!

Är otroligt svag för utlänska brunetter.  Ingen ranking här gillar alla lika mycket. (kanske kenza mest ändå)

 Eva Longoria
Vida Guerra


3. Beyoncé Knowles


Kenza ZouitenVad tycker ni om mina fina tjejer?

/OB

Bråk som vanligt

Ja min bror kom hem och det blev bråk som vanligt. Jävla skit också! Han vet inget alls om att må riktigt dåligt. Han förstår mig inte alls.  Han hade förresten gått upp en massa i vikt under sin semester, det kan han gått ha när han behandlar mig som som han gör. Tänker enbart på sig själv, jävla idiot!

Är låg känner för en joint.(That's the point)

Nu är jag låg och har ångest, har feber och en jävla hosta som aldrig går över inte ens med Cocilana Etyfin. Ont i halsen som fan. Allt känns skit just nu. 
Rullad och fin.

/BenzoBoy

Älskar Super Mario Galaxy!

Har bara spelat det i några dagar men jävlar vilket bra spel det är! Lungt bäst till Wii och det bästa 3D Mario spelet ever!
Slår Super Mario 64 och Super Mario Sunshine med Hästlängder.

Har du Wii men inte Galaxy så förtjänar du ett kok stryk.

Tre filmer från spelet.Buy or die!

Snart kommer min bror hem!

Om ca en timme kommer min käre bror hem från Spanien, har inte träffat honom på en månad då jag legat inne på Psyket och bott hos min farsa i Tynnered (eftersom jag blev utslängd hemifrån). Ska bli väldigt kul att träffa honom måste jag säga.

Sedan har han våran digitalkamrea med sig så då kan jag finally visa lite bilder från mitt rum b.l.a.

Har just nu endast 26 Unika, vilket känns lite deppigt men men det ökar väl framåt kvällskvisten antar jag.
Igår var det 101 besökare vilket var nytt rekord men mitt mål är att det ska öka lite varje dag.

Lämna därför gärna synpunkter på vad ni skulle vilja läsa om.

(Ursäkta om jag skriver engelska ord sådär mitt i men det beror på att jag är bättre på engelska än svenska)

/Oscar Bruce

Jag är med på dagens blogg!

http://dagensstjarnblogg.blogg.se/

Japp bara att kolla in. Schysst kille den där!
Angående Ipoden så fuckade sig, hade bara 1400:- på kortet :(
Måste skaffa mer Cash!

Get Money!


Tupac: Hit em Up (1996)

Nä nu drar jag till stan

Är rastlös som fan, drar in till nordstan nu!

Ni kan väl kommentera något kul så länge så ses vi om några timmar!

Fan behöver Coke nu!

Är så jävla trött, sov bara i 2,5 timmar så kanske inte så konstigt. Ska vila mig för att sedan åka in till Elgiganten och köpa en Ipod Touch (de har ju 30 dagars öppet köp, även om man öppnar förpackningen vilket är bra som fan)

Skulle vara gött med lite Coke nu och då menar jag inte Coca-Cola. Man skulle levt på 1880-talet när Coca Cola kom till USA då innehåll den faktiskt Kokain.Det kanske man inte trodde om världens mest sålda läskedryck. 98 % av världens befolkning känner till Coca Cola logan vilket gör det till världens överlägset mest kända varumärke.  

http://en.wikipedia.org/wiki/Coca_Cola#History


/CokeKing

Dagens frulle och en liten bulle.

Japp idag blev det 5 vegobullar, 2 stekta ägg, och två mackor med jordnöttsmör. Till efterätt ville jag ha choklad men vi hade tyvärr ingen bara en torr tråkig kanelbulle.

Snart ska jag dra till stan dock.

Måste  bara visa en Bild från min gamla blogg.


Ser ut som hundbajs men det är jordnöttsmör såklart!

Vad brukar du äta till frukost?

/BenzoBoy415 Da Xanore Hore

Nu kommer dagens låt jag är så kåt!Akon feat Snoop Dogg: I Wanna fuck you (2006)

Ni ska jag dra en sväng till Nordstan. Ses sedan!

Dags att lära er lite om Psykomarka och andra Medeciner

Har som sagt testat ca 50 preparat.
Här är några av de  medeciner jag har käkat.

Bara så ni vet har de flesta medeciner mer än ett användningsområde så skriver det jag kan men kan eventuellt ha missat något.

SSRI: Zoloft
SSRI ökar serotoninhalten i hjärnan och används för att behandla depressioner, Anorexi och Bullumi, (Fotnot: världens mest utskrivna medecin i pengar räknad det mest sålda läkemedlet)

SNRI: Effexor Depot
SNRI ökar både Serotonin och fungerar som en noradrenalin återupptagshämmare. Behandlas mot Depression, Ångest, Anorexi och Bullumi.

Neuroleptika: Seroquel, Nosinan, Zyprexa
Används för att behandla Schzofreni, Psykossjukdom, Bipolär Sjukdom (Manodepressivitet)
Dessa medeciner har väldigt många biverkningar så ta ingen sån skit om du inte är helt tvungen.

ß-receptorblockerare: Inderal Retard
Skrivs ut för att skydda hjärtat efter en hjärtattack, för att motverka migrän eller mot Panikångest.

Antidepressivum: Remeron
Remeron används för att behandla depressionssjukdomar med ångestinslag

Benzodiazepiner: Sobril, Valium, Stessolid, Xanor, Imovane, Stilnoct.
Narkotikaklassande medeciner som de flesta läkare helst vill undvika, har man dock riktigt stark ångest eller Panikångest kan man få det om man är över 18år men det är inte lätt att få utskrivet ens då eftesom dessa medeciner är starkt beroendeframkallande med en hemsk abstines när du slutar) Dämpar de Centralanervsystemt och påminner om Herion i effekt.

Antiepileptika: Ergenyl Retard, Lyrica.
Ergenyl Retardad behandlas mot epilepsi och mot Bipolär Sjukdom
Lyrica ges till patitenter med Generaliserad ångest.

Neuroleptikum: Theralen
Ångestdämpande ska det vara men det är en riktig skitmedecin som du ska akta dig för. Anledning till att man skriver ut detta beror på att det inte är berondeframkallande som benzo. Så tro mig man blir "bakfull" hela nästa dag och det enda man känner är stark ångest.

Metylfenidat: Concerta

"Beroendeframkallande medel.
Iakttag största försiktighet vid förskrivning av detta läkemedel."

Så står det på Fass.se, detta är självklart bara skitsnack. Har man ADHD eller ADD så behöver man medecinen eftersom vi som lider av detta har för lite noradrenalin i hjärnan och blir lugna istället för hyperaktiva och rastlösa.
En tablett innehåller en extremt liten mängd amfetamin så följer du ordinationen så blir du inte beroende alls.

Extremt svårt att få utskrivet om du inte har diagnosen ADHD (och då också)

Strattera
Också mot ADHD men är varken narkotiklassat eller beroendeframkallande. Dock ingen effekt alls på mig om man jämnför med Concerta.

Sen har jag käkat skitmedceinerna Attarax, Lerigian och Propavan som inte funkar mot något alls mer än du blir seg och på dåligt humör

Kan komma tillbaka någon annan dag  med mer medecinprat samt doseringar beroende på tillstånd.

Och mår du dåligt eller behöver prata medecin så vet du att du kan prata med mig.
MSN: Thegameboy415@hotmail.com

/Oscar Bruce

Va fan sålde jag min Ipod för, ska jag köpa en Touch?

Fick en Ipod Nano (4th generationen) i Julklapp förra året. Tänkte att nä den behöver jag inte då jag redan har en MP3 spelare. Nu när jag har köpt så många CD skivor och blivit mera intresserad av musik så ångrar jag mig naturligtvis.

Ska kolla vad priset ligger på idag men antar att det är dyra som fasen fortfarande. Undrar vad en Touch kostar?

Kollat nu och priset ligger på 900:- för en Nano och 1900 för en Touch. Vet inte vilken jag ska köpa utav dem. Touchen är ju tusen gånger häftigare men samtidigt där jag bor ska man passa sig att "styla" med heta prylar. Har blivit rånad i Bergsjön och Kortedala flera gånger.

Som tur var har jag aldrig blivit av med något speciellt. En gammal mobiltelefon, några ciggarettpaket. Bär aldrig värdesaker på natten där jag bor vilket är riktigt smart med tanke på vilka  idioter som bor i Kortedala (Pundar stället nummer 1) och Bergsjön där killar i 25 års åldern går omkring med järnrör och hotar folk, speciellt svenskar.
Rymdtorget och Galliles Gata är Göteborgs absolut farligaste platser på natten!


Är väldigt sugen på den!

/BenzoBoy

Mycket varmt idag...NOT

12.3 grader på tempen. Visst klockan är bara fem men andå. Juni har börjat ovanligt kallt (kallast på 50 år läste jag).

Hoppas bara det inte ska vara såhär hela sommaren. Ni alla minns väl skräcksommaren 2007 med 11-13 grader regn i stort sätt varje dag.  Hoppas att värmen kommer snart men...
 jag vill bada i havet nu!


/BB


Knappt 3 Timmars sömn.

Nu är jag vaken igen 03.51 efter knappt tre timmars sömn, kan verkligen inte sova länge. Idag kommer min bror hem från Spanien ska bli kul att träffa honom (även om vi bråkar i stort sätt hela tiden). Klockan 15.00 ska han anlända till GBG så han kommer väl hem en timme senare.

Med Halsen är det dåligt som vanligt. Gör ont att svalja allt i stort sätt.

Ha en bra söndag!

/BenzoBoy

Full : P

Nu är jag full och trött därför ska jag lägga mig snart.

Måste riva av en låt bara.

Easy E Real Muthaphukkin G's - Uncensored


Gonatt!

Så fixar du Kenzas Msn! ( En Guide)

Så här gör du. (läs nedanför) Den funkar alltså att vara gangsta för att få snygga tjejers MSN men hur ska jag få hennes MSN nu då?Från:Offline Kenza Zouiten (kenzaas.blogg@hotmail.com)
Skickat:den 4 april 2008 18:07:21
Till: Master Cheif (ooo415@hotmail.com)
haha ok då.
 
min gangstah msn straight from tha hood (visar inte addresen för er)From: ooo415@hotmail.com
To: kenzaas.blogg@hotmail.com
Subject: Svar på skolfrågorna!
Date: Fri, 4 Apr 2008 17:50:41 +0200

Tja!

Läser samhäll-samhäll. Vi går inte så mycket i skolan men dessto mer skolarbete blir det.

Det bästa med mitt gymnasium är att man får en gratis laptop!
Får ni det i cyber också?

Annars som sagt läser du Psykologi?
Mitt absoluta favoritämne och som jag sa tidigare behöver du hjälp med nåt arbete så är det bara att skicka iväg ett mail. Bara kul att hjälpa till. Gör ni ett stort arbete om Schizofreni och planerar att utbilda mig till psykolog sen.

Annars då vad är 'da top notch' ida? Blir de stureplan eller?
Dra förbi 'plattan' och köp lite herion åt mig om du rör dig där omkring : )

/Oscar

P.s hur var det med ditt msn vill ju så gärna skryta för mina b-sjö polare att jag har addat dig!


Halluu..
 
Cyber är bra på sitt sätt.. Skönt med halvdagar o så, men tråkigt med mindre sommarlov och inga påsklov osv...
 
Jag går förmiddag, ibland 8-10, ibland 11-14 och någongång blir det väl långdag 8-14..
 
läser samhäll-ekonomi. inte så mtk läxor men mkt prov o snabbt pluggtempo.
 
/Kenza
From: ooo415@hotmail.com
To: kenzaas.blogg@hotmail.com
Subject: Frågor till dig om din skola.
Date: Fri, 4 Apr 2008 17:00:25 +0200

Men du måste bara fråga(vet att du inte kommer svara men endå) är cyber bra?

Har massa kompis som säger att det är dåligt här i GBG!

Blevutsett till den sämsta friskolan i Sverie av metro i våras tror jag.Tänkte först välja den men tog Kunskapsgymnasiet istället. För ni har ju typ ingaraster och långa dagar också va?

Går du förmidda ellereftermidda förresten och hur är det med läxor? Vilka ämnen läser du ochvilken linje går du? Läser du psykologi så hjälper jag dig mer än gärnamed arbeten om du vill så är det bara att maila en fråga!.

Ha det bra!

/Oscar
hahha tänkt väl att du blev rädd!
Hörde att du går på Cyber. Här i GBG e det okänd för att suga ganska mycket. Typ kortare och mindre lov och även fått den fina utmärkelesen Sveriges Sämsta Friskola!
Nä Kunskap ska det va!

Bärbar data for free!

Men dissa mig då din biaatch!
E det för att jag e blatte å sosse?


From: kenzaas.blogg@hotmail.com
To: ooo415@hotmail.com
Subject: RE: Kenza mannen!
Date: Wed, 26 Mar 2008 22:48:19 +0100

jag skickar hela marocko på dig wallah


From: ooo415@hotmail.com
To: kenzaas.blogg@hotmail.com
Subject: RE: Kenza mannen!
Date: Wed, 26 Mar 2008 22:03:44 +0100


Men bläh same shit! Förorten ska det va annars är det bra.
Men seriöst orka spela svårflörtat hit me ditt MSN!
Annars skickar jag mina kuzzar på dej!


lidingö?? hallå???? det är stureplan som e top notch! DAH!


From: ooo415@hotmail.com
To: kenzaas.blogg@hotmail.com
Subject: RE: Kenza mannen!
Date: Wed, 26 Mar 2008 19:11:36 +0100

Ja e från sveriges stötsa ghetto 415 bergsjön vad tror du broschan?
Jag e fett tung (inte tjock). Själv då du är väl typ en brat från Lidningö?
 
/Gangstan från B-sjön.From: kenzaas.blogg@hotmail.com
To: ooo415@hotmail.com
Subject: RE: Kenza mannen!
Date: Wed, 26 Mar 2008 09:12:44 +0100

yo, jag vene. eru tillräckligt gaaangstaaah för mig?


From: ooo415@hotmail.com
To: kenzaas.blogg@hotmail.com
Subject: Kenza mannen!
Date: Wed, 26 Mar 2008 04:20:28 +0100

Ey Kenza broschan!

Har du MSN? Vill du vara så snäll och ge mig den isåfall?

/Ditt största fan.

90 Unika känns lite futtigt!

90 Unika besökare idag känns lite futtigt faktiskt.  Kanske inte kan begöra mer efter drygt en veckas bloggning men får väl  får väl syssla med mer marknadsföring. så kanske det ökar en del.

Dagens middag var god såklart men har så jävla dålig aptit av den här jävla medecinen Strattera. Sen blir det att se om alla tre avsnitt av The Sopranos (som ingick i Aftonbladet Onsdag-Fredag) och kanske se något annat.

Funderar på att se något mästerverk som Fargo, Full Metal Jacket, V för Vendetta eller Maffiabröder.

Ska du hitta på något särskilt i kväll?
(Fattar egenligen inte varför jag ställer dessa frågor när ändå ingen svarar)

Förbjud Alkohol nu!

Alkohol är en drog som inte bara påverkar dig själv utan andra också. Tänk på hur många liv man skulle kunna rädda genom ett förbud. 50 % av alla bilolycker i Sverige beror på alkoholpåverkan.  

I Tunisien har man varken fartkamerer, Traffikljus eller övergångställen men ändå dör färre i Trafiken än i Sverige.

Sverige är ett riktigt alkisland och man hittar alltid en anledning till att dricka. Onsdag är "lillördag", Torsdag är en dag när Ungdommar går ut. Fredag och Lördag är de dagarna när flest människor söper. På Söndagar tar man en återställare för att bota baksmällan. Måndagar går krogfolket ut. När det är fint väder så är det också en anledning till att dricka.

Va fan! Den enda anledning till att skiten är laglig är för att Systembolaget drar in så mycket cash på alkoholen.

Föbjud Alkoholen nu! Och rädda en massa oskyldiga människor


Systembolaget är sveriges största drogställe. Apoteket är tvåa./Oscar Bruce

Psykologi Teori (1)

Kommer att skriva en del om mitt favorit ämne Psykoogi framöver. En teori jag har är att alla sjukdomar går in i varandra det är alltså omöjligt att sätta en diagnos som gäller hela livet,. 

Depression är grundstommen för alla psykiska sjukdommar. Depression kan leda till Anorexi, Bullumi, Ångest, Panik Ångest, Paranoia, Torgskräck, ADHD, hypomani, mani, Bipolär Sjukdom,  Psykos, Vanföreställningar, Borderlline, Schizofreni.

Ska visa ett diagram på detta snenare så  kanske ni förstår vad jag menar bättre.

Lyssnar inte bara på hiphop!

Inte bara gangsta hiphop, älskar Bob Marlyn. Här kommer min favoritlåt av honom!

Buffalo Soldier


/Oscar Bruce

Många brister i Psykvården!

Har nu käkat Strattera i två dagarna känner ingen förbättring alls bara minskad aptit och lätt illamående.(Vet att den tar upp till 8 veckor för att fungera). Tycker det är fördjävuligt att jag inte får den medecin som fungerar. Svenska Psykvården vill att alla ska äta tunga neuroleptika medeciner, ta ECT eller bli lobotomerade bara de slipper oss eller ta itu med våra problem. Psykvården kan knulla sin mamma säger jag!

Ger mig inte metylfenidat (Concerta, Ritalin) nä fy det innehåller typ 0,000001 gram amfetamin per tablett, nej då kommer jag ju att bli en knarkare och helt beroende.  

Personalen bryr sig inte om en, du har en medecinlista. Får medeciner vissa tider men inget prat alls. Det gör du med patienter istället. Har träffat fler schizofrena som är trevliga ibland men taskiga ibland. Männsikor med Psykos som överhuvudtaget inte går att få någon som helst kontakt med. Manodeppresiva som bara pratar hela tiden och ständigt avbryter. Ingen bra miljö alls för en 19 åring. 4 Gånger på 10 månader. Fuck Östra Sjukhuset och de flesta somjobbar där!Har  du varit inlagd någon gång kommer skulle du också att upptäcka alla brister som finns.

Mest Berondeframkallande Drogerna Top 10

Tar ingen hänsyn till vilka som är farligast men dessa är de mest beroendeframkallande drogerna.

1. Nikotin
2. Crack (ful Kokain)
3. Kokain
4. Herion
5. Morfin
6. Metamfetamin
7. Baribuater (gamla benzodiazepiner från 1900-talets början)
8. Ångestdämpande Benozdiazepiner (Sobril, Valium, Xanor)
9. Amfetamin
10. Ecstasy


Crack


/BenzoBoy

Mat

Nej min morsa stannar hemma idag men det är lika bra det eftersom jag ändå är sjuk, är lite skönt ändå att vara sjuk och få allt servat. Inte för att jag har någon aptit men senare ska jag få Quorn Tacos (vegetariska eftersom jag inte äter nötfärs). Vilket är en av mina favoriträtter. Kan ju vara bra att äta lite nyttig mat istället för att fylla magen med snabba kolhydrater och mättat fett.

Här kommer en Top 5 över de godaste maträtterna som serveras hemma.

Top 5
1. Quorn Tacos
2. Vegetarisk Lasange
3. Falafel
4. Quornfilé med Currysås
5. Kyckling med Jordnöttsås.

Vilken är din favoriträtt?/Oscar Bruce

Ice Cube (Love Him)

Fullständigt älskar Ice Cube, han är efter 2Pac världens absolut bästa rappare och förmodligen den allra bästa låtskrivaren av alla. Han skrev tillexempel i stort sätt alla låtar på NWA's album Straight Outto Compton samt de flesta låtar på Easy-E's debutalbum Easy duz it! från 1988. Född i den farliga Los Angeles förorten South Central 1969.   

Han allra bästa album släpptes samma år som jag föddes, 1990. Detta var efter att han slutade i NWA (efter ett bråk med Easy-E). Det heter Amerikka's MOST WANTED.

Amerikkka's Most WantedIt's a Man's World
 


Endangered Species (Tales from the Darkside)
 /BenzoBoy

Hostan försvinner inte.

Har hinkat ungefär en liter Hostmedecin och sovit. Hostan går ändå inte bort, ska ta tempen snart och återkommer med resultatet. Hatar att man måste köra upp den jävla metallstaven i röven, skulle hellre vilja ha en man stoppade in i munnen.

Vill passa på att tacka för alla fina kommenterer och hoppas att ni även i fortsättning ska gilla min blogg!

Dagens Frukost

en Halvpåse med Soucream and Onion Chips (Ca 150 gram) en stror Kexchoklad 100 gram och en diamtårta till efterätt.

Nyttigt eller hur?

Hatar Bloggare som inte kan skriva tillbaka!

Visst jag förstår att man kanske inte orkar svara på varenda kommentar men om mna skriver något relevant eller en fråga så borde väl han eller hon kunna svara. Göra själv inte så som vissa gör att skriva en kommentar och posta till så många som möjligt. Gjorde så när jag hade min gamla blogg men hur seriöst blir det då. Kul att svara på en kommentar som alla fattar är ett rent spam.

Så hatar folk som bara postar sin jävla skit blogg en miljard gånger, det är bara ett bevis på att man inte skriva överhuvudtaget. Svara på riktiga kommentarer, en uppmanning från mig!

Säger absolut inte att min blogg är den bästa som finns men jag tycker bara det är äckligt med folk som bara är så kåta i att få många unika istället för att skriva intressanta inlägg som folk tar till sig.

Ta till er den kritiken!

Peace Out/BB

Kända personer jag träffat/sett/pratat med

Här kommer en lista på de kända personer jag träffat.

Göran Person Han hade en boksignering i GBG i November 2007

Pharrel Williams
Jobbade på Way Out West 2008 så passade på att hälsa på  little Skateboard P

Mia (i mia oxh klara)
Såg henne i Nordstan GBG för ca 2 månader sedan och var tvungen och hälsa.

Magnus Betnér Han hade en standup på Ruby Avenyn i Maj förra året träffade honom när jag skulle gå och pissa. Han var biffig men mycket kortare än jag trodde. Ungefär lika lång som mig (175 cm).

Ingvar Oldsberg Han bor i Vasastaden i Göteborg som ligger nära min skola, har sett honom men aldrig pratat med honom

Janne Josefsson: Har sett han i Göteborg flera gånger men aldrig sagt något till honom.

Kenza Zouiten- Har jag aldrig träffat men hade hennes MSN ett tag (April-Juni 2008)

Har du träffat/pratat med några kända personer?

/Oscar Bruce

Gillar inte Sverige och svenskar!

Visst det är kallt i sverige men varför måste människorna också vara det. Är man svensk ska man hela tiden bygga upp en fasad inför alla, göra saker man egenligen skulle slippa. Det är inte tilllåtet att vara öppen. Jag har få svenska kompisar (fast jag själv är svensk) eftersom jag hellre umgås med personer från utlänsk bakgrund. De är mer öppna och man kan skämta om allting utan att det blir en "pinsam" stämning. Folk stirrar på mig när jag går på stan och tänker där har vi en kriminell narkoman.

Har blivit misshandlad på spårvagnen en gång av en tjackpundare mitt på dagen. Ingen jävel grep in alla bara glodde och kvinna frågade efteråt "är allt bra?". Tro fan att det inte är bra när man nyss har blivit slagen av en amfetaminmissbrukare horjävel! Tror ni detta skulle hända i ett muslimisk land? Nej knappast, har varit i både Tunisien och Turkiet och där är man mer öppen och skulle absolut inte tolerar att en 18-åring (som jag var vid tillfället) skulle få stryk utan anledning.

Nej när jag får mer pengar ska jag flytta till USA eller något annat land för jag gillar faktiskt inte sverige alls.

/Oscar Bruce

Home Alone!

Idag känner jag mig som en liten 7-åring som ska få vara hemma ensam på kvällen/natten för första gången. Min morsa funderar nämligen på att dra på krogen (händer 3 gånger på ett år ungefär). Det betyder Alkohol, benzo, CB och skräpmat!

Världens bästa rappare och rappgrupper!

Här kommer listan över min favorit rappare.

1. Tupac  bästa album: All Eyez on me (1996)
2. Ice Cube bästa album: AmerikKKa's MOST WANTED (1990)
3. Dr Dre bästa album: The Chronic (1992)
4. Easy-E bästa album: Eazy Duz it (1988)
5. Jay-Z bästa album: Vol 2...Hard Knock Life (1998)
6. The Notorious B.I.G/ Biggie Smalls bästa album: Ready to die (1994)
7. Eminem bästa album: The Marshall Mathers LP (2000)
8. Nas bästa album: Illmatic (1994)
9. Lil Wayne bästa album: Tha Carter III (2008)
10. T.I bästa album: Paper Trail (2008)

Favorit rapp grupper

1. NWA bästa album: Straight Outto Compton (1988)
2. Run D.M.C. bästa album: Run-D.M.C (1984)
3. Compton's Most Wanted bästa album: Music to Driveby (1992)
4. Bone Thugs n Harmony bästa album: E 1999 Eternal (1996)
5. Thug Life bästa album: Thug Life: Volume 1 (1994)

Kommentera gärna!

/Oscar

Reprisen av Söndagsparty igår/ The Chronic.

Kollade som ni vet på Söndagsparty med Filip och Fredrik, måste säga att jag älskar de killarna och det dom gör! (förutom vem kan slå fillip och fredrik).

Dock tyckte jag att det var riktigt obehagligt att se Håkan Hellström få en panikångest attack i bussen, sen vet jag iofs inte om den var verklig eller inte men kände igen mig själv.

Annars verkar Håkan vara en person med mycket dåligt självförtroende som nästan skämmas över det han gör (förutom på scen), ja menar han har ju tusentals fans! Han borde verkligen arbeta på sin självkänsla och självförtroende.

Programmet i säg var hyfsad, Åkerman var snygg och rolig, Kevin Spacey var smart och rolig.
Gudfadern parodin var riktigt rolig.

Det bästa programmet i serien var dock det med Persbrandt och han i Scrubs (minns ej namnet)
Sämsta var utan tvekan det med Thortsen Flinck. Jävlar vad han skämde ut sig, vet att det är synd om killen men tycker faktikst att de inte borde ha bjudit in honom alls.

Kul att de spelade Snoop Dogg's första album Doggystyle från 1993. Har det själv och kan väl tycka att det är en anning överskattat om man jämnför med Dr Dre's The Chronic från året innan som slår det med hästlängder. 
Fuck Wit' Dre Day: Dr Dre feat Snoop DoggNothing But a G Thang: Dr Dre feat Snoop DoggDeez nut: Dr Dre feat Snoop Dogg/BenzoBoy

Sjuk och trött :..(

Hej.
Nu har jag vaknat med en kliande hals som gör ont hela tiden. Har även världens hosta vilket suger faktikst.
Är det inte psykiskt eller fysiskt så är det både och på samma gång!

Får väl åka in och sticka in en sådan där sticka i munnen för att fastställa om det rör sig om halsfluss vilket jag misstänker.

Dagens låt: Borde ju vara Sick and Tierd med Anastacia men eftersom jag inte gillar henne så tar jag någon annan.

Untill the end of Time- Tupac


Krya på mig.

/OB

Seg och trött!

Fuck ingen benzo eller Alkohol, är trött och seg nu. Får väl dra igång Wii eller sminska några jänkare i Halo 3 eller Gears of War 2 på Xbox Live i en timme innan söndagsparty börjar.

Läste att filmen Bruno hade premiär den 10 Juli iår! Om en månad alltså kommer fan att bli årets film om den är lika bra som mästerverket Bruno. Har ett SF kort med 100 spänn så det blir lungt att gå på den med brorsan.

Gonatt om jag inte skriver mer idag så ses vi här klockan 4,5 eller 6!Poesi

Poesi
Melankoli, Agorafobi, mytomani, Anorexi, Narkomani, Schizofreni, hypomani,
Imovane,Propavan, Nosinan,
Ritalin,Metamfetamin, Herion, Morfin, Amfetamin
More Xanor fuckiing Hore!

Köp Tha Carter III nu!

Tredje gången jag lyssnar på skivan nu. Köpte den på CD.com för 69:-. Om den finns kvar så köp den nu!, forutsatt att du gillar hiphop då.

Kommer med en recension snart men den slår utan tvekan Tha Carter II och är tillsammans med T.I's Paper Trail förra årets absolut bästa skiva.Det är självklart inte bara Lollipop som är bra utan även låtar som A Milli, Mr Carter,Shoot med down,Comfortable m.m.

A Milli
3 Peat


/OB

My Hood Crew (Bilmässa i Jönköping 2008)!

Antar att ni vill se en bild på mig men jag har en hotbild över mig (har blivit misshandlat och rånat flera gånger och vittnat i domstol). Men måste fixa en digitalcamrea så jag kan bära mina solglassögon på för att inte riskera att hamna i skit, men nu kan ni få se lite bilder på mitt crew!

Dessa bilder kommer ursprungligen från min gamla blogg och är tagna i Mars 2008 från Sveriges största bilmässa Elmia i Jönköping. Just denna dag var det - 13 grader och blåste nåt som in i h-vete!Hela gänget på väg in.


Wagge som han kallas testar en moppe som dock är ganska alldeles för liten.


 Cock transaktions by the phone.Salem med Kuzze.

Kanske borde visa några bilder på alla bilar och brudar också men det kan vi ta någon annan gång.

/OscarBenzoBruce

Dinner, Ice Cream and Music.

Nu har både sovit och ätit en väldigt goid middag bestående av en grillad kyckling, pepparsås, grillade grönsaker och sallad. Väldigt nyttigt för att vara mig. Till efterätt två glassar och ett glas kaffe.

Lyssnar nu på Lil Wayne och måste säga att Tha Carter III är riktigt bra, är väldig svag för just lil wayne eftersom han har sitt eget "sound" . Få rappare idag som har det.  Skulle säga att T.I och Lil Wayne är de bästa rapparna som slagit igenom efter 2005.

Inatt ska jag se reprisen av sista avsnittet Söndagsparty med Filip och Fredrik och eventuellt äta en tredje chipspåse (jag kommer fan bli fet!)

Det är fortfarnade inte förbjudet att kommentera, även om jag kanske är lite för gangsta för dig : )


/Oscar Bruce

Ingen inläggning idag heller! (men jag har fett med CD)

Nä fanns ingen plats på 361 alls, de misstänkte att jag hade tagit droger så jag fick göra ett pisseprov. Visade utslag på benzo och Opiater men det var lungt för benzo har jag utskrivet och opiaterna var från hostmedecinen (Cocillana Etyfin som innnehåller morfin). Tur som fan att jag inte rökte Cannabis igår.

Istället fick jag med mig 10mg Valium och recept på Strattera som är någon slags ADHD medecin som inte innehåller amfetamin. Skit säger jag, visst ska ge skiten en chans men funkar den inte så är det gatan som gäller.

Men nu har jag ingen lust att vara sur idag kom nämligen ett trevligt brev från CDon.com innnehållande skivorna
-  Dr Dre: Chronic 2001
- Lil Wayne: Tha Carter II
- Lil Wayne: Tha Carter III
- Ice Cube: Amerikka's Most Wanted
- Jay-Z: The Black Album
- Jay-Z: Kingdom Come

Så nu blir det music all night!/BenzoBoy

Blogg från Psyket hela helgen! (Förmodligen)

Jag vet att jag säger i stort sätt varje dag att jag ska bli inlagd på Psyket igen, men idag verkar det som att det kommer att gå. Ska snart väcka morsan (som vanligtvis vaknar 6 timmar efter mig). 

Ska snacka skit om alla jävla dåliga läkare, berätta om vad alla schizofrena patienter har att berätta. Ska bli lite kul ändå senast satte vi oss på trappan och söp och röckte Hasch.

Men för det första vill jag bli hjälpt, får jag inte ut Concerta eller Ritalin så drar jag direkt.

Så ni kommer ha en hel del intressant att läsa här i helgen om jag blir inlagd kan jag lova. Tyvärr är det totalfölrbjudet att foto något alls där. Var väldigt suga på att fixa en Kamrea och smuggla in men vet ej om det är värt att ta risken eftersom de ibland visterar en innan man får komma in.

So back to the mentalshieet today!  Hoppas bara att fittorna har internet.


Min andra bostad, PK byggnaden (Psyket på Östra Sjukhuset).

/BB


Fuck GI och Atkins!

Är sjuk, ja inte bara i huvudet utan det kliar i halsen som fan också, jag känner mig yr, ögonvitorna är illröda. Kanske dags att ta tempen.  Dagens Frukost var Två Kexchoklad 55 gr samt en halv påse med Estrella Potatischips.
Fuck Atkins, GI och alla andra jävla bantningsdieter. It's all about the Calories baby!

Vill du gå ner i Vikt: Ät vad fan du vill så länge du ligger på ett kalori underskott.

Vill du gå upp i Vikt: samma fast tvärtom.

Det är nästan sorgligt hur vissa människor sväljer tillexempel lågkolhydratdieten (Atkins) genom att ösa i sig mängder med mättat fett. Men vissa går ju ner i vikt?

Jo eftersom Kolhydraterna binder vätska i kroppen vilket resulterar du pissar ut en hel del vatten som du säkert vet bidrar till en stor del av din kroppsvikt. Men sen går man upp i vikt lika lätt igen efter attt detta har avstannat.

Nej skit i alla bantningsdieter, träna istället!
No pain, no gain/ Gammalt Gymordspråk.

/BenzoBruce


More Hood Pictures! (Part II)

Från den gamla bloggen.


En sönderklottrad gammal telefonkiosk


Spöklig skog


Vad fan är en SWEET CAKE?


En söndersparkad papperskorg.


Kraftledningar är ett vanligt fenomen i K-dala och B-sjön.


Komettorget (hållplats) i Bergsjön.

Mer bilder blir det sen.

Gokväll.

Min favoritsidor.

1. Youtube.com- Behöver nog inte förklara varför
2. Google.com- Se ovanför
3. Wikipedia.org/English- Mycket av det jag kan har jag läst där.
4. Flashback.se- Väldigt många smarta personer och intressanta inlägg.
5. Loading.se- Sveriges bästa spelforum
6. Fass.se- Måste checka alla biverkningar på de medeciner jag får
7. Blogg.se- Det är (oftast) kul att blogga.
8. Billboard.com- Älskar HOT 100 och Billboard 200 som uppdateras varje torsdag.
9. VGChartz.com- Spelistor från Japan, USA och Europa.
10. Serebii.net- Allt om Pokémon.

Det handlar om marknadsföring om bloggen ska bli poppis!

Allt handlar om marknadsföring, kommentera andra populära bloggar som du skiter fullständigt i. Ja menar min förra blogg, tittar jag tillbaka på den så var den inte särskilt bra alls. Ändå hade jag 2500 unika besökare som topnotering i April 2008.

Detta berodde på att jag spred blogg adressen genom olika hemsidor, kommenterade alla  jävla dåliga moddebloggar som fanns. Ja jag gillar Kenza men hennes blogg suger ju. Bara en massa bilder på henne själv, hennes kläder och hennes fula jävla hund. Jävla Paris Hilton Wannabe.  Narcisim så det skriker om det. Samma med Blondinbella (men hon är ju ful som stryk och liknar en gris medan kenza är snygg). 

Så ska jag få många läsare har 30 unika nu måste jag kommentera så många bloggar som möjligt. Är inte det jävligt dåligt och sorgligt. Att det spelar ingen roll om det du skriver stinker bara du sysslar med en bra promotion?

Jaja jag får väl börja kommentera mera då. Har förresten en annan idé som går ut på att tagga mitt bloggnamn på så många ställen i GBG som det bara går. På Spårvagnar, på stan ja allt möjligt.

Är som sagt JÄVLIGT arg nu men det kommer gå över snart.

Ha det bra!


Den svenska sjukvården kan suga min kuk!

För det första nu e jag bäng och arg!

50 mg Sobril, 1mg Xanor och 6st Öl på det.  Den jävla horungen som skulle skriva ut Concerta sket i det. Vad fan nu måste jag fortsätta knappra piller, jävla kuksugare.

Vad fan de verkar ju som de vill att jag ska fortsätta knarka och slå ner personer eftersom de inte vill ge mig 18mg av en jävla medecin!

Måste nu lägga in mig på Öster Sjukhuset Igen. Så jävla frusterarande eftersom det inte ens kanske finns någon plats där imorgon.

Nä nu ska supa mig full som fan, röka ner mig och äta så mycket benzo tills jag däckar.

Fuck off!

/BenzoBoy

Vill gärna ha respons på bloggen!


Skulle jag hemskt gärna vilja ha lite respons på min blogg. Vad gör jag som är bra? Vad är fel? Vad är roligt att läsa, vad är tråkigt att läsa?.

Men har ju inte så många unika besökare ännu så det är kanske för tidigt att begära det nu.

Dagens låt 09.06.11

Yess!
Nu fick jag en läkartid. Känns skönt som fan får hoppas att de skriver ut rätt medecin nu bara.

Dagens låt: Notorious Thugz - Notorious B.I.G feat Bone Thugs n Harmony (1997).


Melankoli.

Är låg nu, vet inte varför men allt känns bara skit. Var tvungen att ta en 25 mg Sobril med två öl förut nu känns allt skit igen. Livet känns som skit och heltngslöst. Ha köpt på mig en massa saker som jag inte ens kan uppskatta. Har fan sommarlov jag borde vara glad men det är jag inte.

Känns bara så jävla orättvist att visa personer är glada hela tiden medan vissa som jag ständigt är sjuka.

Sen känner jag mig missförstådd, försöker att vara snäll mot folk men ingen förstår mig. Är  en 19 årig kille har aldrig haft en flickvän och alla min s.k "kompisar" är  kriminella narkomaner. Försöker att tänka positivt, sluta med alla droger (alkohol, benzo, tobak m.m.) men det är svårt när man ständigt drabbas av panikångest med overklighetskänslor, melankoli, aggresioner, humörsväningar, sömnstörningar, stark ångest, generaliserad ångest, lätt ångest och panik attacker bland folkmassor.

Känns som alla tittar på mig när jag är ute på stan, drabbas av paranoia på kvällarna har hemska mardrömmar i stort sätt varje natt. Alla dessa tillstånd beror inte på droger eftersom jag har slutat nästan allt.
Melankoli av Edvard Munch

favoritalbum och låtar! Vol 2 (uppdaterat och ändrad)

Den förra listan känndes väldigt slarvig så satte mig ner och försökte ranka igen. Har gjort lite ändringar också.

Favoritalbum
1. Straight Outto Compton- NWA
2. Marshall Mathers LP- Eminem
3. Thriller- Micheal Jackson
4. All Eyez on me- Tupac
5. Me Against the World- Tupac
6. BAD- Micheal Jackson
7. The Chronic- Dr Dre
8. Vol. 2... Hard Knock Life- Jay-Z
9. Ready to die- Biggie Smalls
10. Amerkiazz most wanted- Ice Cube
11. Dangerous- Micheal Jackson
12. Eazy Duz it!- Easy
13. Chronic 2001- Dr Dre
14. Life After Death- Biggie Smalls
15. The Blueprint - Jay-Z
16. E the Eternal- Bone Thugs N Harmony
17. The Collage Dropout- Kanye West
18. Doggystyle- Snoop Doog
19. Slim Shady LP- Eminem
20. The Black Album- Jay-Z


Favoritlåtar:
1. Hit em up Tupac
2. Stan- Eminem feat Dido
3. Beat It- Micheal Jackson
4. Billie Jean- Micheal Jackson
5. Real Muthaphukking "G"s- Easy-E
6. Straight Outto Compton- NWA
6. Dear Mama- Tupac
8. Juicy- Notorious B.I.G
9. Dre Day- Dr Dre & Snoop Dogg
10. Fuck da Police- NWA
11. How long Will They Mourn Me?- Tupac
12. Changes-Tupac
13. Always into Something- NWA
14. Foe the love of money- Bone Thugs N Harmony feat Easy E,
15. Notorious Thugs- Bone Thugs N Harmony feat Biggie Smalls
16. Nothing but a G thang- Dr Dre feat Snoop Dogg
17. Under The Influence- Eminem feat D12
18. IZZO (H.O.V.A)- Jay-Z
19. Express Yourself- NWA
20. Parental discreation is advized- NWA

Kommer säkert att ändra mig igen (ändrar mig hela tiden) men denna listan gäller förhoppningsvis idag.Världens bästa album enligt mig.

/Oscar

The Sims 3: EAs snabbast säljande spel någonsin!

Från Gamereactor.se

"The Sims-serien med expansioner har alltid flugit från spelhyllorna och efter att del tre nått butik rapporterar nu EA om att spelet sålt mer än 1,4 miljoner exemplar under sin lansering. En maffig siffra och detta gör The Sims 3 till EA:s största lansering på PC någonsin"

En mycket imponerande siffra från ett företag som inte heter Nintendo.

Har själv varit lite sugen på detta spel faktiskt, hatade The Sims när det kom. The Sims 2 har jag inte ens spelat men detta verkar utifrån de recensioner jag läst vara väl värt att kolla in.
Morgonrutiner

Så här ser mina ut:

1. Vaknar oftast mellan klockan 04-07.00 beroende på när jag lagt mig (sover aldrig längre än 6 timmar)
Nästan alltid med stark ångest.

2. Klär på mig

3. Tittar ut och konstaterar vädretförhållanderna, (Nu är det tillexempel mulet med risk för regn, temperaturen ligger på 13,6 grader) 

4. Pissar

5. Sätter på någon brutal hiphop låt (tillexempel Hit em up) för att vakna till.

6. Tar en Cigg på antingen balkongen eller gården alternativ tvingar i mig äcklig hostmedecin och väntar en timme extra.

7. Dricker en kopp Kaffe svart eller med laktosfri mjölk (godast).

8. Spelar TV-spel, Xbox 360, Nintendo Ds eller Wii. 

9. Svär över att morsan sover i vardagsrummet (där datorn står). Igår bytte vi dock rum så nu har jag fri tillgång utan att riskera att väcka henne. 

10. Handlar något på ICA om jag behöver.

11. Tar en dusch

12.  Äter frukost först vid klockan 11-12, har extremt dålig aptit på morgonen.

Godmorgon! (11 Juni 2009)

Hej!
Vaknade just utan någon mardröm alls, skönt! När jag väl har vaknat så kan jag absolut inte somna om sedan så det är ingen idé att försöka även om klockan råkar vara 4 på morgonen.

Har inte sovit med sömnmedecin (Imovane) på flera dagrana nu ska försöka trappa ur den helt.

Idag ska jag förutom att fixa lite mer läsare (skicka kommentarer till så många andra bloggare som möjligt) ringa vårdcentralen, Spela Nintendo Wii och titta förväntansfullt på brevlådan ihopp om att mina spel och skivor som jag har beställt har kommit.

**Benzoboy**

Världens bästa Spel Top 50!

Har spelat sedan 1995 och dessa är de bästa spelen jag har spelat.

Världens Bästa Spel Top 50

1. Half-Life 2 (PC) (2004)

2. Super Mario Allstars (SNES) (1995)

3. Grand Theft Auto: San Andreas (PS2) (2004)

4. Pokémon: Blue/Red (GB) (1996)

5. Ninja Gaiden (XB) (2004)

6. Mario Kart 64 (N64) (1997)

7. Resident Evil 4 (GC) (2005)

8. Final Fantasy VII (PSone) (1997)

9. Super Mario World (SNES) (1990)

10.Pokémon: Silver/Gold (GBC) (1999)

11.The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64)

12. Grand Theft Auto 3 (PS2) (2001)

13. Gran Turismo (PSone) (1998)

14. Metal Gear Solid (PSone) (1999)

15. Super Metriod (SNES) (1995)

16. Yoshi's Island (SNES) (1995)

17. Grand Theft Auto: Vice City (PS2) (2002)

18. Super Smash Bros: Melee (GC) (2001)

19. Goldeneye (N64) (1997)

20. Banjo Kaziooe (N64) (1998)

21. Halo (XB) (2001)

22. The Chronicles of Riddick (XB) (2004)

23. New Super Mario Bros (NDS) (2006)

24. Super Mario Kart (SNES) (1992)

25. Gears of War 2 (XB360) (2008)

26. Pokémon: Ruby/Sapphire (GBA) (2002)

27. Halo 2 (XB) (2004)

28. Grand Theft Auto: Chinatown Wars (GBA) (2009)

29. Metriod Prime (GC) (2002)

30. Super Smash Bros (N64) (1999)

31. Donkey Kong: Country (SNEA) (1995)

32. Bioshock (XB360) (2007)

33. The Legend of Zelda: A Link to the Past (SNES)

34. Pokémon: Diamond/Pearl (NDS) (2006)

35. Metal Gear Solid 2 (PS2) (2001)

36. Super Mario 64 (N64) (1996)

37. Kingdom Hearts (PS2) (2002)

38. Final Fantasy VI (SNES) (1994)

39. Tekken 5 (PS2) (2005)

40. Tetris (GB) (1988)

41. Devil May Cry (PS2) (2001)

42. Final Fantasy IV (SNES) (1992)

43. ICO (PS2)(2001)

44. Tekken 3 (PS2) (1998)

45. Silent Hill 2 (PS2) (2001)

46. The Legend of Zelda: Wind Waker (GC) (2002)

47. Crash Bandicott (PSone) (1994)

48. Tomb Raider II (PSone) (1996)

49. Chrono Trigger (SNES)

50. Super Mario Land 2 : 6 Golden Coins (GB) (1992)


SNES = Super Nintendo

PSone = Playstation

PS2 = Playstation 2

GB = Gameboy

GBC = Gameboy Color

GC = Gamecube

XB = Xbox
XB360= Xbox 360

N64= Nintendo 64

Vet inte om någon här kan så mycket om spel men ha gärna synpunkter på min lista.


Half-Life 2 världens bästa spel.


God motherfucker morning!

Tja
Vaknade klockan 04.30 av ännu en mardröm. Idag var det min bror som först skulle bli blind för att sedan dö en långsam död. I drömmen så snodde jag piller ur morsans medecinskåp (vilket jag också gjorde när jag var mindre).


Har världens rökhosta, ont i halsen och förkylning också. Att man ska till psyket idag gör ju inte saken bättre. Hoppas att jag denna gång blir hjälpt och får rätt medecin istället för alla dessa beroendeframkallande narkotiklassande medecinerna jag har nu.

På psyket kan man få vänta upp till 7 timmar men förhoppningsvis slipper vi det om vi åker lite tidigare. Kommer att blogga därifrån (tror ej att man får fotografera där dock, hade varit kul).

Köpte aftonhoran med Sopranos (som ingick gratis!) buy or die!

Ha en bra dag hoppas du ska göra något roligare än jag.

/The BenzoBoy 415


Världens bästa TV-serie!

Är utan tvekan The Sopranos, blev överlycklig förra veckan då jag fick reda på att Aftonbladet
börjar sälja första säsongen med start i morgon. Så innan mentalsjukhuset så blir det en sväng till den affär som öppnar tidigast för att inhandla ett ex.

Jag rekomenderar dig att göra det samma. It's an offer you can't refuse!


Back from School!

Nu är jag hemma från skolan igen. Skrev två Psykologi B uppgifter på 30 min så jag hoppas verkligen att jag får MVG i kursen. Hann dock inte visa mina teorier men får väl publicera dem här istället lite senare. Vill jobba med något inom Psykologi. Grejen är att det bara är Psykologi, Engelska, Filosofi och Samhällskunskap som jag är bra på och det krävs ju en hel del poäng för att bli Psykolog eller Psykiatriker (läkarlinjen). Vilket suger eftersom Psykologi är det jag kan bäst.
Känns lite  frustrerande faktiskt men jag får väl läsa upp de ämnen jag har IG i som:

: Svenska C
: Geografi A
: Information och Layout
: Rättskunskap
: Ekonomi
: Matematik C
: Spanska Steg 3
: Projektarbete

jaja som sagt jag borde sluta gnälla och tänka positivt men det är svårt ibland. Ska bli inlagd på Östra Sjukhusets Vuxenpsyk för fjärde gången imorgon, kul sommarlov!

Skickade iallafall en ursäkt till Kenza där jag bad om ursäkt, känns bra. Nu ska jag äta middag och sedan kommer min mamma och hämtar mig hem till Bergsjön igen.

Ha det bra!

Trött som ett svin.

Vaknade idag 02.30 av en mardröm som jag skrev tidigare nu börjar jag känna mig riktigt trött och på dåligt humör. Har inte ätit något heller bara druckit en massa Cider. Har ingen aptit alls det är problemet, kan bara äta skräpmat som Mcdonalds, Chips, Kakor, Choklad och kakor istället för nyttig mat som grönsaker, ägg och protein (kyckling, kött, kesella, nötter).

Ska tvinga i mig några stekta ägg och bacon nu iallafall innan det är dags att bege sig till skolan. Skrev upp några psykologiska teorier som jag ska visa min lärare idag (hoppas jag kan imponera lite på honom och klassen).

Anyway ha det bra!

Sorry Kenza!

Hade som sagt Kenzas MSN innan när min förra blogg var ganska stor (2500 unika per dag). Däremot var jag vid denna tidpunkt manisk tack vare en för hög dos av Zoloft (antideppresiv medecin). I början gick det bra och vi hade en hel del intressanta samtal men sen så spårade ur. Blev förbannad då du inte svarade på mina meddelanden.

Grejen är att när man är manisk så har man ingen sjukdominsikt alls. Det är som en psykos där man själv är smartast av alla och alla andra är dumma i huvudet. Nu ångrar jag mig självklart och vill be om ursäkt för mitt agerande. Om du läser detta Kenza så ska du veta att jag är ledsen för hur jag uppförde mig och skrev en massa skit om dig samt la ut din MSN på min gamla blogg.

Hoppas du godtar min ursäkt.

BenzoBoy/ Oscar Bruce

Medecinlista

Tänkte dela med mig av min medecinlista.

Morgon:
15 mg Sobril mot ångest och oro, 50 mg Lyrica mot generaliserat ångest.

Dag: 0,5 Xanor mot Panikångest och torgskräck, 15 mg Sobril

Eftermiddag: 0,5 Xanor, 15 mg Sobril

Kväll: 50 mg Lyrica, 25 mg Propavan för sömnsvårigheter

Natt:  15 mg Imovane för insomningsbesvär, 5 mg Stesolid (Valium) mot ångest.Undra hur mycket jag skulle få för detta på gatan, Några gissningar?BenzoBoy 415


My 415 Hood! Part I (taget från min gamla blogg)


Årstidstorget by night.


Skylt vid krossningen Runstav/Kortedala torg.


Kortedala Torg


CityTorget by Night


Aniaragatan i Bergsjön (Ovanför Rymdtorget).


Inbjudande?


Välj ditt hood muthaphuckka.


Sirius Gatan i Bergsjön by night.


En söndersparkad skylt.

Kommer med mer bilder senare.

/BB

Idiot Megan! (Legalisera inte Weed)

Läste på MSN.se:

Megan Fox
vill legalisera marijuana. Den 23-åriga "Transformers"-skönheten berättar i nya numret av GQ att hon skulle stå först i kön om drogen släpptes fri på marknaden.  

- Jag kan inte beskriva hur mycket skit jag fått för att jag öppet erkänner att jag röker gräs. Folk betraktar det som något galet, hippieaktigt och sjukt. Det är inte sant. Jag hoppas att det blir lagligt, säger Megan.  

- När de legaliserar kommer jag att vara den som står först i kön för att köpa ett paket jointar.  

I intervjun talar den frispråkiga stjärnan också ut om sin yrkesroll och säger bland annat att sexscener får henne att känna sig som en prostituerad.    

- Vi får betalt för att låtsas vara attraherade och älska. Människor tittar på medan vi kysser varandra, rör vid varandra och gör saker som folk i normala förhållanden aldrig skulle göra med någon annan än sin partner. Det är faktiskt riktigt äckligt, säger hon.

- Om man tänker efter så är vi skådespelare ungefär som prostituerade.

Nej självklart ska man inte legalisera gräs, då Cannabis och speciellt grönt (marijanua) är en mer svårhanterat drog än Alkohol och Tobak.  Av de lagliga kan du förvänta dig vilken effekt du får det är verkligen inte samma sak med gräs. Ibland är det skönt och det kliar till i huvudet men det också vara en skrämmande upplevelse. Har sneat på maja två gånger. Första gången jag rökte så blev jag så jävla nojig att jag troode jag skulle dö, fick suddig syn, hjärtklapppning, surrig ljud i huvuder och sämre hörsel sen känndes det som någon substans höll på att ta över min hjärna och bränna upp den.

Det positiva med Cannabis är dock att det inte alls är berondeframkallande om du jämnför med Alkohol och Tobak (nikotin är den mest berondeframkallande drogen som finns). Haschpsykos existerar bara i den svenska narkotikapolitikens vanföreställning och är alltså bara propaganda.  Det är klart att paranoia känns som en psykos med det viktigaste är att veta vad man har gett sig in på. Sen är det viktigt att du är i rätt sinnestämmning (ingen ångest eller depression efter det triggar snetändningar), äter socker samtidigt som du röker (eftersom THC i majan eller haschet sänker blodsockret en hel del) samt inte blandar med alkohol.( Man kan må väldigt illa då).

Så nej skit i en legalisering av maja! Bättre att förbjuda alkoholen då./BenzoBoy


Godaste Ciggen.

Älskar som sagt listor så här kommer en till. Kan röcka upp till 40 Cigg per dag men nu har jag inte råd längre. Sen har jag fått världens rökhosta. Hade jag iofs innan men då hade jag iallafall Cocilana Etyfin (hostmedecin) det har jag inte nu.

Men orka gnälla är kommer listan.

1. Lucky Strike Röd
2. John Silver Orginal
3. Camel Naturall Orginal
4. Marlbouro Röd 100's
5. Camel Naturall Light
6. Lucky Strike Blå
7. Prince Röd 100's
8. John Silver utan filter
10. Marlbouro Gold


Bra skit! "It's Toasted"

Eller kanske inte. :(

/BenzoBoy

Godmorgon! (Tisdag 09 Juni)


Nä jag ändrade mig, orkade inte spela Wii nu. Har läxor som jag inte gjort i Engelska C. Men vad fan fuck that shieet säger jag. Har ingen lust. Idag har jag förresten min absolut sista lektion denna terminen. Det är den absoluta höjdpunkten på hela veckan. Där får jag bekräftelse känner att jag kan någoting istället för skit för att jag råkar vara en psyksjuk, pillermissbrukare som alla tittar surt på när jag ute på stan.

Jag pratar om Psykologi B. Sen är det bara ett plus att min lärare ska baka bullar åt oss.

Dagens Outfit: Ja ett par lufiga svarta joggingbyxor, en NY Yankess Hat, Solglassögon (alla knarkare har det), svarta strumpor som jag har lånat av farsan och sandaler. På det blir det en svart jacka.

Vad ska du göra idag?
(Har inte fått någon kommentar ännu så du kan bli den första).

/BenzoBoy 415

Wee nu ska jag spela Wii!!! :D

Köpte som sagt en Nintendo Wii i fredags, igår skulle jag spela för första gånger men var alldeles för bäng för att förstå manualen men nu är jag clean. Köpte Mario Kart Wii samma dag och igår blev det en sväng till Webhallen i GBG efter skolan för inhandla Super Mario Galaxy som är bland de spelen med högst genomsnitt betyg någonsin.+
+ Wiiin!

Godmorgon förresten. Peace out. /BBEminem: Relapse Recension

Relapse
Köpte Marshalls senaste plattan då den kom den 18 maj. Har därför kunnat lyssnat en hel del på den och känner att jag kan skriva en rättvis recension. För det första är Eminem om möjligt ännu mer drogfixerat en mig för det andra så är Relapse en skiva som är tusen gånger bättre än bottenappet Encore från 2004.

Texterna har mer substans och beaten är bättre nu. Tycker det är kul att Eminem driver med sig själv, auto tune (sån tönteri som Akon,T-Pain och Kanye West sysslar med) och Dr Dre vars album Detox aldrig blir klart.  Så bli absolut inte avskräckt av den urusla första singeln We Made you utan gillar du Eminem så ska du lungt slå till! 


Bästa låtar: My Mom, Same Song and Dance, Beuatiful.
Sämsta: We Made You

Bättre än: Encore (2004) 2 av 5
Lika bra som: The Eminem Show (2002) 4 av 5
Sämre än: Marshall Mathers LP (2000) 5 av 5

My Mom                                                                                             Same Song And Dance
 


Betyg: 4 mg Xanax av 5


Snyggt omslag tycker jag, den vita skylten föreställer ett recept signerad av Dr Dre.

Vaknade av hemsk dröm! :(

Tja sov jag endast två timmar dygnet innan så jag la mig redan klockan 21.00 igår. Efter att ha smällt i mig en god Pizza (köpt på Lidl för 49:-) och ett halvt Maryland Cookies kakpaket.  Men grejen är den att jag drömde en hemsk dröm som gick ut på att jag hela tiden kännde att jag förlorade verklighetsuppfattningen tillslut hamnade jag i psykos. Såg mig själv som flera personer i TV:n och var rädd för signaler och andra människor samt kännde mig ständigt förföljd (typiska inslag i paranoid schizofreni).

Tror att jag drömmer detta för att jag lider av Panikångestattacker med overklighetskänslor som ibland kan känna som en lätt version av en psykos. Har varit i en sån också förresten men det brodde enbart på drogen jag tog.

Anyway snart ska ni se att lite mer personer läser denna blogg (Nu läser väl kanske 3 eller nåt)

/BenzoBoy 415

God Morgon! (Söndag 07 Juni-09)

Däckade vid sex igår av för mycket flödder och alkohol men nu är jag pigg igen. Ska dra ner till torget snart (frölunda torg) och köpa lite stuff. Igår köpte ja tillexempel 12 Cd skivor på den engelska sida Play.com. Rekomenderas starkt för dig som är ute efter Film, Musik eller Tv-Spel.

Ni som inte (än) läser min blogg får ha det bra!/ BenzoBoy

Vem fan e ja? (Part I)

Ja du. Är uppväxt i Bergsjön (415 is da shiiet) i Göteborg, bodde där tills jag fyllde tio då några störda personer kastade sten på våran ruta och vi tvingades flytta till Kortedala. Min farsa och morsa skildes och min farsa bor nu i Tynnered och ja också eftersom jag har blivit utkastad hemma av olika skäl som jag inte behöver gå in på nu.

Har varit psykisk sjuk i stort sätt hela livet. Anorexi från 9-12 års ålder. Detta följdes av djupa depression med självmordstankar. Den första allvarliga depressionen kom hösten 2007 då jag började tvåan. Var tvungen att sjukskriva mig helt från skolan och fick Zoloft på recept i sept-07 (världens mest inkomstbringade antideppresiv och medecin)

Vi starade med 50 mg, höjde till 100 mg för att sedan köra max dosen 150 mg. Funkade det gjorde det men det tog  hela 4 månader innan jag började bli frisk. Problemet med att bli frisk var att jag blev för "frisk" alltså manisk. Började skolan igen läste in halvåret jag missade och började blogga som ett svin. Har haft en gammal blogg med över 2500 unika som toppnotering (fixade kenzas MSN).

Men skitsamma ska inte skryta för grejen är att det helt spårade ur i skolan. Bråkade med alla. Elever, lärare och stolar. Hotade folk med att jag skulle hämta min "homies" i b-sjön. Men men detta slutade helt när jag slutade med Zoloften. Va bra tänker det nu men nej då en morgon i början Juli-08 så började jag känna melankoli (glädjelöshet) och svår ångest igen. 

Försökte döva detta med Benzodiazepiner som Xanor, Sobril och Stessolid (narkotikaklassade ångestdämpade medeciner)

Fortsättning följer...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0