Idiot Megan! (Legalisera inte Weed)

Läste på MSN.se:

Megan Fox
vill legalisera marijuana. Den 23-åriga "Transformers"-skönheten berättar i nya numret av GQ att hon skulle stå först i kön om drogen släpptes fri på marknaden.  

- Jag kan inte beskriva hur mycket skit jag fått för att jag öppet erkänner att jag röker gräs. Folk betraktar det som något galet, hippieaktigt och sjukt. Det är inte sant. Jag hoppas att det blir lagligt, säger Megan.  

- När de legaliserar kommer jag att vara den som står först i kön för att köpa ett paket jointar.  

I intervjun talar den frispråkiga stjärnan också ut om sin yrkesroll och säger bland annat att sexscener får henne att känna sig som en prostituerad.    

- Vi får betalt för att låtsas vara attraherade och älska. Människor tittar på medan vi kysser varandra, rör vid varandra och gör saker som folk i normala förhållanden aldrig skulle göra med någon annan än sin partner. Det är faktiskt riktigt äckligt, säger hon.

- Om man tänker efter så är vi skådespelare ungefär som prostituerade.

Nej självklart ska man inte legalisera gräs, då Cannabis och speciellt grönt (marijanua) är en mer svårhanterat drog än Alkohol och Tobak.  Av de lagliga kan du förvänta dig vilken effekt du får det är verkligen inte samma sak med gräs. Ibland är det skönt och det kliar till i huvudet men det också vara en skrämmande upplevelse. Har sneat på maja två gånger. Första gången jag rökte så blev jag så jävla nojig att jag troode jag skulle dö, fick suddig syn, hjärtklapppning, surrig ljud i huvuder och sämre hörsel sen känndes det som någon substans höll på att ta över min hjärna och bränna upp den.

Det positiva med Cannabis är dock att det inte alls är berondeframkallande om du jämnför med Alkohol och Tobak (nikotin är den mest berondeframkallande drogen som finns). Haschpsykos existerar bara i den svenska narkotikapolitikens vanföreställning och är alltså bara propaganda.  Det är klart att paranoia känns som en psykos med det viktigaste är att veta vad man har gett sig in på. Sen är det viktigt att du är i rätt sinnestämmning (ingen ångest eller depression efter det triggar snetändningar), äter socker samtidigt som du röker (eftersom THC i majan eller haschet sänker blodsockret en hel del) samt inte blandar med alkohol.( Man kan må väldigt illa då).

Så nej skit i en legalisering av maja! Bättre att förbjuda alkoholen då.



/BenzoBoy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0